foto

Lee Goldberg

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Mystery 101 (TV film)
2008 Fast track: no limits

TV seriály

2013 Galip Derviş (TV seriál)
Derviş Hiçbir Şey Göremiyor (S02E07)
Derviş ve Mafya (S02E02)
Derviş Kıbrıs'ta (S01E12)
2012 Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
Staré časy (S03E06)
2010 Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
Kořist (S01E11)
Dívka na přání (S01E05)
2007 Agentura Jasno (TV seriál)
Nezapomeň na mě (S01E09)
2006 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk nevidí (S05E04)
2005 Pohřešovaní (TV seriál)
John Doe (S02E15)
2004 Pohřešovaní (TV seriál)
Puzzle Box (S02E09)
Domestic Bliss (S02E07)
Last Stop (S02E05)
další epizody (4)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk se setkává s kmotrem (S03E05)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
Basic Training (S01E14)
72 Hours to Kill (S01E10)
Insomnia (S01E03)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk jede do Mexika (S02E02)
2002 She Spies (TV seriál)
2001 Noční můry (TV seriál)
2000 Detektiv Nero Wolfe (TV seriál)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Oklamaný princ (S01E04)
Deadly Games (TV seriál)
Delfín Flip (TV seriál)
Stick with Me, Kid (TV seriál)
Strážce moře (TV seriál)
Resurrection (S03E08)
Chains of Command (S03E05)
Smoke on the Water (S03E03)
1994 Cosbyho případy (TV seriál)
1993 Cobra (TV seriál)
Diagnóza vražda (TV seriál)
1992 Likely Suspects (TV seriál)
1990 She-Wolf of London (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Zemětřesení (S01E22)
Potřebujeme dovolenou (S01E15)
Pancéřové auto (S01E13)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Škola mazáků (S01E08)
The Sky Is Falling (S01E06)
1988 Murphy's Law (TV seriál)
The Highwayman (TV seriál)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky