foto

Brian Tanen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Grand Hotel (TV seriál)
A Perfect Storm (E13)
Smokeshow (E02)
Pilot (E01)
2017 Atypický (TV seriál)
Co řekla Julia (S01E03)
2016 Devious Maids (TV seriál)
Grime and Punishment (S04E10)
Once More Unto the Bleach (S04E01)
2015 Devious Maids (TV seriál)
Anatomy of a Murder (S03E13)
Bad Girl (S03E09)
Awakenings (S03E01)
2014 Devious Maids (TV seriál)
Proof (S02E12)
The Dark at the Top of the Stairs (S02E02)
2013 Devious Maids (TV seriál)
Hanging the Drapes (S01E10)
Walking the Dog (S01E06)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky