foto

Nika King

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kevin Hart's Guide to Black History (TV film)
2014 American Weapon
2013 Noise Matters
2009 Breakdance Girl
2008 Nora's Hair Salon II
2007 Universal Remote
2004 50x a stále poprvé
2002 Miss Miami (TV film)

TV seriály

2019 Euforie (TV seriál)
And Salt the Earth Behind You (S01E08)
Útrapy a strasti při čurání v depresi (S01E07)
Bonnie a Clyde (S01E05)
další epizody (7)
2017 Greenleaf (TV seriál)
Point of No Return (S02E05)
2016 Funny Married Stuff (TV seriál)
Greenleaf (TV seriál)
Men Like Trees Walking (S01E11)
We Shall See Him as He Is (S01E03)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Granger (S07E22)
2015 Kámošky s časem (TV seriál)
2013 2 $ocky (TV seriál)
A cronaty (S03E05)
2012 Stevie TV (TV seriál)
The First Family (TV seriál)
2007 Nick Cannon Presents: Short Circuitz (TV seriál)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
2003 All of Us (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Uprchlí vězni (S01E24)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2016 Funny Married Stuff (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2016 Funny Married Stuff (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 Laff Mobb's Laff Tracks (TV pořad)
2005 Nick Cannon Presents Wild 'N Out (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky