foto

Jamie Hector

  • nar. 7.10.1975 (44 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 16 Bars
2018 Canal Street
2017 All Eyez on Me
2015 A Year and Change
Kosti a skalp
2014 Magic City, The
2013 Pokrevní pouto
Promise Keeper, The
2012 Life, Love, Soul
2010 Night Catches Us
2008 Max Payne
2004 Brooklyn Bound
Zavíráme krám
2003 Five Deep Breaths
Joy Road
2002 Dalších deset minut
Zákon gangu
2001 Prison Song
2000 The Day the Ponies Come Back
1999 Ghost Dog - Cesta samuraje
1998 Belly
Nejlepší hráč

TV seriály

2021 Bosch (TV seriál)
Epizoda 10 (S07E10)
Epizoda 9 (S07E09)
Epizoda 8 (S07E08)
další epizody (10)
2020 Bosch (TV seriál)
Some Measure of Justice (S06E10)
Dark Sacred Night (S06E09)
Copy Cat (S06E08)
další epizody (10)
2019 Wu-Tang: An American Saga (TV seriál)
Assassination Day (E10)
I Declare War (E09)
Labels (E08)
další epizody (4)
Bosch (TV seriál)
Creep Signed His Kill (S05E10)
Hold Back the Night (S05E09)
The Wisdom of the Desert (S05E07)
další epizody (9)
2018 Nevyšetřeno (TV seriál)
Kamkoliv vede (E01)
Queen of the South (TV seriál)
Diez De Copas (S03E11)
La Muerte (S03E10)
El Juicio (S03E05)
další epizody (4)
Bosch (TV seriál)
Kniha zemřelých (S04E10)
Rojo Profundo (S04E09)
Temná obloha (S04E08)
další epizody (10)
2017 Queen of the South (TV seriál)
Que Manden los Payasos (S02E10)
Sólo el Amor de Una Madre (S02E09)
Sacar con Sifon el Mar (S02E08)
další epizody (4)
Agresivní virus (TV seriál)
Ouroboros (S04E07)
New Horizons (S04E04)
The Blood Tax (S04E02)
Bosch (TV seriál)
Bůh se dívá (S03E03)
Čtyři poslední věci (S03E02)
Veterán (S03E01)
2016 Quarry (TV seriál)
Člověku voda nechybí (E01)
Bosch (TV seriál)
Padni komu padni (S02E10)
Královna mučedníků (S02E09)
Držme se peněz (S02E08)
další epizody (10)
2015 Agresivní virus (TV seriál)
Noční vlak (S02E13)
Occido Lumen (S02E12)
Ve slepé uličce (S02E11)
další epizody (4)
Bosch (TV seriál)
My a oni (S01E10)
Kouzelný hrad (S01E09)
High Low (S01E08)
další epizody (9)
Power (TV seriál)
You're Not the Man (S02E07)
Why Her? (S02E06)
No Friends on the Street (S02E02)
Lovci zločinců (TV seriál)
Ústav (S04E21)
2014 Agresivní virus (TV seriál)
Poslední pomazání (S01E12)
Není to pro každého (S01E04)
Bosch (TV seriál)
Zlé období (S01E01)
Power (TV seriál)
Loyalty (S01E07)
Lovci zločinců (TV seriál)
Lepší známý ďábel... (S04E09)
Bratrstvo (S04E04)
Panoptikum (S04E01)
2011 Anatomie lži (TV seriál)
Poslední splátka (S03E01)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Lovný revír (S09E16)
2010 Nemocnice Mercy (TV seriál)
I Did Kill You, Didn't I? (E15)
I Have a Date (E14)
2009 Odložené případy (TV seriál)
Duše (S07E04)
2008 Hrdinové (TV seriál)
Dualita (S03E13)
Náš otec (S03E12)
Už se to blíží (S03E09)
další epizody (10)
Jericho (TV seriál)
Patriots and Tyrants (S02E07)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Konec (S05E10)
Poslední vydání (S05E09)
Vyjasnění (S05E08)
další epizody (9)
2006 Hrdinové (TV seriál)
Velký skok (S01E03)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Vysvědčení (S04E13)
Neboť každý, kdo má (S04E12)
Nový den (S04E11)
další epizody (12)
2004 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Úkol splněn (S03E12)
Reforma (S03E10)
Mravní malost (S03E08)
další epizody (9)
2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Spravedlnost (S03E19)
2001 Třetí hlídka (TV seriál)
...And Zeus Wept (S02E22)
2000 Beat, The (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Burn Baby Burn (S11E06)
1997 Oz (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)

Dokumentární

2007 Life After Death: The Movie