foto

Ana Laura Espinosa

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Furia de barrio
Hoy no circula
1992 Dónde quedó la bolita
Tres son peor que una
1991 Burbujas de amor
Descuartizador, El
1990 Colmillos, el hombre lobo
Vrah
1989 Comezón a la Mexicana
El chico temido de la vecindad
1987 Es Talon y cobra

TV seriály

2007 Cambio de vida (TV seriál)
2004 Heredera, La (TV seriál)
2002 Plamen pochybnosti (TV seriál)
2000 Golpe bajo (TV seriál)
1999 Háblame de amor (TV seriál)
1998 Amor de mi vida, El (TV seriál)
1993 Divoké srdce (TV seriál)
1990 Balada por un amor (TV seriál)
1986 Hora Marcada (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky