foto

Ronald Guttman

  • nar. 12.8.1952 (66 let)
    Uccle, Belgie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Belgický herec, divadelní a filmový producent Ronald Guttman se narodil 12. srpna 1952 v Uccle. Guttman se objevil v mnoha televizních pořadech, produkoval i divadelní a filmové projekty.

První větší roli si zahrál v seriálu ALL MY CHILDREN, později se objevil v seriálu ZÁKON A POŘÁDEK: ÚTVAR PRO ZVLÁŠTNÍ OBĚTI a také v ZÁKON A POŘÁDEK: ZLOČINNÉ ÚMYSLY.

Větší role se mu dostalo v roce 1996 ve filmu KRAKATICE, kde si zahrál po boku Williama L. Petersena doktora Herberta Talleyje, který se snaží zastavit mořské monstrum. O dva roky později se objevil v seriálu SEX VE MĚSTĚ a také ve TŘETÍ HLÍDCE. V roce 2002 si zahrál ve filmu GURU a o dva roky později v seriálu ZTRACENI.

Účastnil se natáčení mnoha dalších filmů a seiálů, mezi které patří například OPILÝ SLÁVOU, seriál HRDINOVÉ z roku 2006, později filmy 27 ŠATŮ a MELODIE MÉHO SRDCE. Také si zahrál v několika epizodách seriálu DŽUNGLE RTĚNEK a nebo ve filmu 13, kde si zahráli Jason Statham a Mickey Rourke.

Jiří "BloodMax" Neubauer

Herecká filmografie

Filmy

2017 Wanderland
2016 Nina
Noc v poušti
2015 Hardbat
2014 Vítejte v New Yorku
2013 Nahoře-dole (TV film)
2012 Je fais feu de tout bois
2010 13
2009 2B
2008 27 šatů
The Dueling Accountant
2007 Melodie mého srdce
Všechno nebo nic
2006 Mentor
Opilí slávou
2005 Paní Harrisová (TV film)
2004 Messengers
Tollbooth, The
2003 Lucky Ones, The
2002 Guru
Papillons de nuit
2001 Svatý boj
2000 Girl, The
Woman Found Dead in Elevator
1999 Cesta ke štěstí
Rub a líc
Suits
1998 Půlnoční let (TV film)
1997 Hranice nevinnosti (TV film)
Lena's Dreams
1996 Kniha snů
Krakatice (TV film)
On Seventh Avenue (TV film)
1995 Comfortably Numb
V'la l'cinéma ou le roman de Charles Pathé (TV film)
1994 Loin des barbares
Terč podezření (TV film)
1993 A kapela hrála dál (TV film)
Josh a S.A.M.
1992 Pověstný muž (TV film)
1991 Amérique en otage, L' (TV film)
Transit
1990 Avalon
Hon na ponorku
Zelená karta
1989 Danse du scorpion, La (TV film)
Francouzská revoluce (TV film)
Její alibi
Jeniec Europy
1988 Gros coeurs
Malý Nikita
Steal the Sky (TV film)
1987 Après le vent des sables
Dítě štěstěny
1986 Láska na inzerát (TV film)
1983 Danton
Hanna K.
1979 Le tiercé de Jack (TV film)

TV seriály

2018 Black Earth Rising (TV seriál)
A Bowl of Cornflakes (E04)
A Ghost in Name (E03)
Looking at the Past (E02)
2017 Bull (TV seriál)
School for Scandal (S02E01)
Preacher (TV seriál)
The End of the Road (S02E13)
On Your Knees (S02E12)
Backdoors (S02E11)
další epizody (10)
2016 Mozart in the Jungle (TV seriál)
Circles Within Circles (S03E08)
Černá listina (TV seriál)
Alistair Pitt č.103 (S03E13)
2013 Jak prosté (TV seriál)
We Are Everyone (S02E03)
Dobrá manželka (TV seriál)
Je Ne Sais What? (S04E12)
2012 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Na tresčím bále (S05E07)
2011 Mildred Pierceová (TV seriál)
2010 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Privilege (S01E03)
Super drbna (TV seriál)
Dvojí identita (S04E02)
2009 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
V odborné péči (S08E04)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Zebras (S10E22)
2008 Džungle rtěnek (TV seriál)
Chapter Six: Take the High Road (S01E06)
Chapter Five: Dressed to Kill (S01E05)
Hrdinové (TV seriál)
Jsem Smrt, ničitel světů (S03E04)
Jeden z nás, jeden z nich (S03E03)
2007 Kruhy v obilí (TV seriál)
2006 Hrdinové (TV seriál)
Velký skok (S01E03)
Six Degrees (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Lovecká výprava (S02E11)
Západní křídlo (TV seriál)
Internal Displacement (S07E11)
2005 Starved (TV seriál)
2004 Sex ve městě (TV seriál)
Plác (S06E18)
2002 Třetí hlídka (TV seriál)
Two Hundred and Thirty-Three Days (S03E21)
The Greater Good (S03E19)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Opičí láska (S01E03)
2000 Třetí hlídka (TV seriál)
Ohio (S01E17)
Právo a pořádek (TV seriál)
Dissonance (S11E03)
1999 Znovu na světě (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Payback (S01E01)
Právo a pořádek (TV seriál)
Blood Money (S10E08)
1995 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Zásadní postoj (S01E09)
1994 M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
1992 JAP, juge d'application des peines, Le (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Nestor Burma (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Křídla (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Everybody's Favorite Bagman (S01E06)
1989 Navarro (TV seriál)
1983 Deux amies d'enfance (TV seriál)
1975 Renard à l'anneau d'or, Le (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

Dokumentární

2015 Záhada hmoty – z čeho je tvořena země (TV seriál)
2002 Benjamin Franklin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace