foto

Ljudmila Kurepova

  • nar. 19.10.1975 (43 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Nouzový let
2012 Millioner (TV film)
2011 Poslednij geroj (TV film)
2008 Děngi dlja dočeri (TV film)
2001 Pěrvoje maja
1997 Anna Kareninová
Upyr
1989 Eto bylo u morja...

TV seriály

2012 Vremja Sindbada (TV seriál)
2010 Vsjo k lučšemu (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Gorjaščaja putěvka (S04E05)
2009 Brak po zaveščaniju (TV seriál)
2003 Anastázie (TV seriál)
Specnaz 2 (TV seriál)
Čisto po žizni (TV seriál)
2001 Agentstvo NLS (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
2000 Imperija pod udarom (TV seriál)
Ubojnaja sila (TV seriál)
1999 Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Isporčennyj tělefon (S01E13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace