foto

Boris Terral

  • nar. 8.11.1969 (49 let)
    Saint-Denis, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Král tančí (2000)

    - Za Benoîta Magimela  v tanečním umění zaskakují  dabléři David Berring a Pascale Poulain. Ani Boris Terral nedokázal pořádně odtančit své pasáže, a tak byl najmut dablér Stéphane Imbert. (Terva)

Herecká filmografie

Filmy

2015 Un peu, beaucoup, aveuglément
2009 Belle vie, La (TV film)
Coeur du sujet, Le (TV film)
Herečky na scénu!
2007 Skutečný viník (TV film)
2005 Ombre d'un crime, L' (TV film)
Une vie (TV film)
2003 Tvoje ruce na mé půlce
2002 Âges ingrats
2000 Král tančí
1999 Der Vulkan
Retour à Fonteyne (TV film)
Une pour toutes
1998 Rajská zahrada
Temps d'un éclair, Le (TV film)
1997 Metroland
Nuit du destin, La
Opération Bugs Bunny (TV film)
Post coïtum animal triste
1996 Les menteurs
Někdo to rád holky
Soeurs Hamlet, Les
1994 Rêverie ou le mariage de Sylvia, La (TV film)

TV seriály

2017 Demain nous appartient (TV seriál)
Epizoda 58 (S01E58)
Epizoda 54 (S01E54)
Epizoda 53 (S01E53)
další epizody (32)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Grande redistribution (S11E04)
2016 Zvláštní jednotka (TV seriál)
Jusqu'au bout et jusqu'à la fin (S04E08)
Un jeu sans fin (S04E07)
Bankster (S04E06)
další epizody (8)
2015 Au service de la France (TV seriál)
Le Code Taupe (S01E10)
2012 Pátrací oddělení (TV seriál)
A corps perdus (S06E07)
La Rançon du succès (S06E06)
2010 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Fou d'amour (S06E09)
2009 Action spéciale douanes (TV seriál)
Éternelle (TV seriál)
2007 Nováčci (TV seriál)
Retour de flammes (S02E05)
2006 Zvěrokruh (TV seriál)
1995 Sandra, princezna rebelka (TV seriál)
1993 Classe mannequin (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)

Dokumentární

2007 Mumie: Tajemství faraonů 3D
1987 La nuit des Molières (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace