foto

Taťjana Tkač

  • nar. 30.9.1944 (75 let)
    Yakutskaya ASSR, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Sčastlivyj koněc
2008 Nirvana
2001 Sjostry
1999 Ženskaja sobstvěnnosť
1995 Manija Žizeli
1992 Bilet v krasnyj těatr, ili Smerť grobokopatělja
1987 Jedinoždy solgav
1977 Zolotaja mina
1970 Bílé slunce pouště
Útěk

TV seriály

2017 Melnik (TV seriál)
2015 Děkoracii ubijstva (TV seriál)
Serdce Angela (TV seriál)
2014 Maryna Rošča 2 (TV seriál)
2013 Dvoje s pistoletami (TV seriál)
2012 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Fotograf po vyzovu (S12E15)
2011 Morskije ďjavoly. Suďby (TV seriál)
Naslednik (S02E02)
Litějnyj (TV seriál)
Ljogkaja dobyča (S05E16)
2010 Vozmezdije (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Art (S04E31)
2009 Vasiljevskij ostrov (TV seriál)
Verbnoe voskresene (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Kartina (S03E22)
Killer (S03E19)
Cholodnyj dom (S02E24)
další epizody (5)
2008 Gaišniki (TV seriál)
2006 Zaščita Krasina (TV seriál)
2005 Bratva (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Mistr a Markétka (TV seriál)
2004 Legenda o Tampuke (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Pograničnoje sostojanije (S06E07)
2003 Mangust (TV seriál)
Čužaja vojna (S01E10)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 4 (S05E04)
2001 Niro Vulf i Arči Gudvin (TV seriál)
Čjornyj voron (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Saldo-buldo. Časť 2 (S04E13)
Saldo-buldo. Časť 1 (S04E12)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Instinkt motylka (S01E19)
1981 20-e děkabrja (TV seriál)
1979 Místo akce neměnit! (TV seriál)

Dokumentární

2015 Něpridumannaja žizň (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky