foto

James Dyrenforth

  • nar. 31.1.1895
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 26.6.1973 (78 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1970 Revolucionář
Vile Bodies (TV film)
1969 Imperial Palace (TV film)
1967 Money-Go-Round
1964 Secret Door, The
1963 The Girl Hunters
1962 Lolita
1960 Never Take Sweets from a Stranger
1959 Floods of Fear
1958 Doomsday for Dyson (TV film)
Netvor bez tváře
Zkáza Titaniku
1955 Thunder Rock (TV film)
1953 Captain Brassbound's Conversion (TV film)

TV seriály

1972 Scoop (TV seriál)
1971 Brett (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
1969 W. Somerset Maugham (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1964 R3 (TV seriál)
Story Parade (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1962 Hugh and I (TV seriál)
Man of the World (TV seriál)
1961 The Pursuers (TV seriál)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
1959 The Four Just Men (TV seriál)
1958 Sky Larks, The (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
Hour of Mystery (TV seriál)
O.S.S. (TV seriál)
Overseas Press Club - Exclusive! (TV seriál)
The Schirmer Inheritance (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Nom-de-Plume (TV seriál)
The Errol Flynn Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

1947 Play the Game (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky