foto

Doña Croll

  • nar. 29.8.1953 (66 let)
    Jamajka

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kubík hrdina
2013 Tula: The Revolt
2012 Stud Life
2009 Mamut
2008 Kill Kill Faster Faster
2007 Nestanu se tvojí ženou
Východní přísliby
Záhady Sally Lockhartové - Stín na severu (TV film)
2005 Manderlay
2003 Between Iraq and a Hard Place (TV film)
1999 Historky z metra (TV film)
The Murder of Stephen Lawrence (TV film)

TV seriály

2018 The Long Song (TV seriál)
Väster om friheten (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Dva světy (TV seriál)
Outside In (S02E02)
2014 The Missing (TV seriál)
Eden (S01E01)
2013 Dani's Castle (TV seriál)
Ice Cream Girls (TV seriál)
2009 Jak běží život (TV seriál)
2006 Little Miss Jocelyn (TV seriál)
Time Trumpet (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Nová Země (S02E01)
2003 Girls in Love (TV seriál)
The Afternoon Play (TV seriál)
William and Mary (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Brothers and Sisters (TV seriál)
1997 Family Affairs (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
1994 Chandler & Co (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
Rides (TV seriál)
1990 Spatz (TV seriál)
1989 The Paradise Club (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Nation's Health, The (TV seriál)
1982 Boys from the Blackstuff (TV seriál)
Muck and Brass (TV seriál)
1980 The Gentle Touch (TV seriál)
1976 Gangsters (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace