foto

Anastasija Ďukova

  • nar. 1.8.1981 (38 let)
    Arkhangelsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Čelověk u okna
2008 Morfij
Nirvana
2005 Něrovnoje dychanije

TV seriály

2018 Něvskij (TV seriál)
Primanka (S03E17)
2016 Mentovskaja saga (TV seriál)
Uljbka Lisa (TV seriál)
2014 Test na beremennosť (TV seriál)
2013 Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Odin v pole voin (S01E11)
2012 Metod Frejda (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Četyre ženščiny (S12E03)
2011 Katěrina 3. Semja (TV seriál)
2010 Slovo ženščině (TV seriál)
2005 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Po tu storonu reklamy (S07E22)
2001 Čjornyj voron (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky