foto

Brian Geraghty

  • nar. 13.5.1975 (43 let)
    Toms River, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Než se začal věnovat filmu, vybudoval si úspěšnou kariéru v televizi. Objevil se v několika velice úspěšných televizních seriálech, mimo jiné v seriálu Rodina Sopránů, Právo a pořádek a Ed. Geraghty pochází z New Jersey a vystudoval The Neighborhood Playhouse School of Theatre v New Yorku, kde také svou kariéru začal, než se později přestěhoval do Los Angeles.

Zdroj: Palace Pictures

Herecká filmografie

Filmy

2019 Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile
Supreme Ruler
2018 The Standoff at Sparrow Creek
2017 Avenues
Mercy
2014 Kámoš napořád
Profesionální flákači
The Identical
WildLike
2013 Ass Backwards
Kilimanjaro
2012 ATM
Let
Refuge
2011 10 Years
Audrey Hepburn's Neck
Seven Days in Utopia
2010 Bastard
El segundo ataque a la panadería
Krews
Open House
2009 Last of the Ninth (TV film)
Není to tak snadné
2008 Láska krvácí
Smrt čeká všude
2007 Americký zločin
Vím, kdo mě zabil
2006 Bobby
Na lince je vrah
Návrat na vrchol
Starší syn
Umění musí bolet
Záchranáři
2005 Cruel World
Mariňák
Mezi mužem a ženou
2004 Američan
2002 Aller simple pour Manhattan

TV seriály

2018 The Alienist (TV seriál)
Castle in the Sky (E10)
Requiem (E09)
Psychopathia Sexualis (E08)
další epizody (10)
2016 Chicago Med (TV seriál)
Disorder (S01E16)
Saints (S01E07)
Chicago P.D. (TV seriál)
Start Digging (S03E23)
She's Got Us (S03E22)
Justice (S03E21)
další epizody (14)
Chicago Fire (TV seriál)
Two Ts (S04E16)
All Hard Parts (S04E14)
2015 Chicago Med (TV seriál)
iNO (S01E02)
Chicago P.D. (TV seriál)
Never Forget I Love You (S03E09)
Forget My Name (S03E08)
A Dead Kid, a Notebook, and a Lot of Maybes (S03E07)
další epizody (23)
Chicago Fire (TV seriál)
I Walk Away (S04E03)
Spartacus (S03E23)
Forgiving, Relentless, Unconditional (S03E18)
další epizody (5)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Bestie (S16E20)
2014 Chicago P.D. (TV seriál)
Called in Dead (S02E09)
Assignment of the Year (S02E08)
They'll Have to Go Through Me (S02E07)
další epizody (9)
Ray Donovan (TV seriál)
Kapitán (S02E12)
Rodef (S02E11)
Volcheck (S02E10)
další epizody (9)
Chicago Fire (TV seriál)
Apologies Are Dangerous (S03E04)
2013 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Blues na rozloučenou (S04E12)
Přístav milosti (S04E11)
White Horse Pike (S04E10)
další epizody (10)
2012 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Dozvracet, jedeme dál (S05E05)
Znovu se sejdeme (S05E04)
Vítězí vždy ti mocní (S05E02)
2010 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Quickie (S11E11)
2000 Ed (TV seriál)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
Legenda o Tennessee Moltisantim (S01E08)
Právo a pořádek (TV seriál)
Hate (S09E10)

Dokumentární

2006 Jarhead Diaries
1992 HBO First Look (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace