foto

Jevgenij Sirotin

  • nar. 3.10.1977 (43 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Špion №1
2018 Kotov obižať ně rekomendujetsja (TV film)
2016 Jolki 5
2013 Je těžké být bohem
2011 Poslednij geroj (TV film)
2006 Svjaz
Travesti
Vdoch, vydoch
2004 Skupina Edelweiss
2003 Russkij specnaz
1998 Svéráz národního rybolovu

TV seriály

2019 Agata i sysk. Koroleva briljantov (TV seriál)
2018 Svoi (TV seriál)
Smerť na troně (S02E09)
2017 Vsjo k lučšemu 2 (TV seriál)
2016 Pjať minut tišiny (TV seriál)
2015 Gorod osobogo naznačenija (TV seriál)
Ochotnik za golovami (TV seriál)
Vysokije stavki (TV seriál)
Peška v sereznoj igre (S01E18)
2014 Gastroljory (TV seriál)
Mažor (TV seriál)
Obmen (TV seriál)
Komanda (TV seriál)
24 časa (E06)
Bez sroka davnosti (E05)
Těň babočki (E04)
2013 Komanda (TV seriál)
Krovavoje nasledstvo (E03)
Něželatělnyj svidětěl (E02)
Znakomstvo (E01)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Soldat buduščego (S02E02)
Šerlok Cholms (TV seriál)
Ljubovnicy lorda Maulbreja (E04)
Ťoščiny bliny (TV seriál)
Doznavatěl (TV seriál)
Něstandartnyj podchod (S02E15)
2012 Chvost (TV seriál)
Krasota - ubijstvennaja sila (E06)
Kulinar (TV seriál)
Operacija "Orion" (S01E06)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Sila zvuka (S11E03)
Perechoďaščeje pivo (S11E01)
2011 PPS (TV seriál)
U vsech na glazach (S01E21)
Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Běregis avtomobilja (S02E05)
Litějnyj (TV seriál)
Vysokije čuvstva (S06E03)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Licom k licu (S05E03)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Ljubov k děňgam s pervogo vzgljada (S10E08)
Čužaja dver (S10E02)
2010 Proščaj, "makarov"! (TV seriál)
Mstitěl (E15)
Slovo ženščině (TV seriál)
Vojennaja razvedka (TV seriál)
Vozvraščenije kollekcii: Časť 2 (S01E04)
Vozvraščenije kollekcii: Časť 1 (S01E03)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Kurinaja slepota (S10E23)
2009 Litějnyj (TV seriál)
Pesočnyj čelovek (S03E13)
2008 Gaišniki (TV seriál)
2007 Muškeťory Jekatěriny (TV seriál)
Perom i špagoj (TV seriál)
Prestuplenije i nakazanije (TV seriál)
2005 Favorit (TV seriál)
2004 Legenda o Tampuke (TV seriál)
2003 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 1 (S06E01)
2002 Agentstvo "Zolotaja pulja" (TV seriál)
2001 Tajny sledstvija (TV seriál)
Mjagkaja lapa smerti (S01E01)
Čjornyj voron (TV seriál)
Ubojnaja sila (TV seriál)
Sposobnyj učenik (S02E08)
Dačnyj sezon (S02E04)
2000 Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Cejtnot. Časť 2 (S02E10)
Cejtnot. Časť 1 (S02E09)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Otpusk dlja gerojev. Časť 2 (S02E16)
Otpusk dlja gerojev. Časť 1 (S02E15)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Košmar na ulice S (S01E01)

Dokumentární

1993 Enfants jouent à la Russie, Les

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky