foto

Pjotr Semak

  • nar. 26.1.1960 (59 let)
    Spasskoe, Dnepropetrovskaya oblast, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Poslednij geroj (TV film)
2010 Topič
2008 Cholodnoje solnce
2005 Krasnoe nebo. Chyornyy sneg
1989 Končina (TV film)
1988 Budni i prazdniki Serafimy Glyukinoy
1986 Vzlomščik
1985 Voskresnyj papa

TV seriály

2017 Kazniť nělzja pomilovať (TV seriál)
Služiť i umirať (E12)
Ekscess ispolnitělja (E11)
2014 Ťomnyj mir: Ravnověsije (TV seriál)
2011 Tajny sledstvija (TV seriál)
Semejnyje cennosti (S09E11)
2010 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Krasnyj strelok (S11E29)
2008 Gaišniki (TV seriál)
2004 Agent nacionalnoj bezopasnosti 5 (TV seriál)
2003 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Krajnije obstojatělstva (S05E18)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky