foto

Redmond Phillips

  • nar. 5.6.1912
    Reefton, Nový Zéland
  • zem. 3.11.1993 (81 let)
    Sydney, New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Burke & Wills
1984 Kanec
1983 Dokud nás smrt nerozdělí
Hostage
Phar Lap
With Prejudice
1982 Fluteman
1980 Cesta divočinou
1978 Ztracený chlapec
1971 Demonstrator
1964 The Gorgon
1963 Love Is a Ball
Tom Jones
1960 Hněvivé ticho
There Was a Crooked Man
1959 Left Right and Centre
The Hill (TV film)
1958 Zkáza Titaniku

TV seriály

1991 Miraculous Mellops, The (TV seriál)
1989 Fields of Fire III (TV seriál)
1984 Boy in the Bush (TV seriál)
1983 Scales of Justice (TV seriál)
1982 Runaway Island (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)
1977 Restless Years, The (TV seriál)
1976 Luke's Kingdom (TV seriál)
1975 Scattergood: Friend of All (TV seriál)
1974 Silent Number (TV seriál)
1973 Ryan (TV seriál)
1972 Behind the Legend (TV seriál)
Boney (TV seriál)
Number 96 (TV seriál)
Snake Gully with Dad and Dave (TV seriál)
1971 Barrier Reef (TV seriál)
Spyforce (TV seriál)
1970 Long Arm, The (TV seriál)
Phoenix Five (TV seriál)
1969 Division 4 (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
Toulavá plachetnice (TV seriál)
1968 Skippy (TV seriál)
1967 Contrabandits (TV seriál)
1966 My Name's McGooley, What's Yours? (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Hit and Run (TV seriál)
1964 Diary of a Young Man (TV seriál)
Oddělení vražd (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Thursday Theatre (TV seriál)
1963 Sergeant Cork (TV seriál)
The Human Jungle (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
Zero One (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
On Trial (TV seriál)
The World of Tim Frazer (TV seriál)
1959 Charlesworth (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
The Four Just Men (TV seriál)
World Theatre (TV seriál)
1958 Charlesworth at Large (TV seriál)
The Invisible Man (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Boyd Q.C. (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky