foto

Fred Hugh

  • nar. 6.12.1899
    Leyton, Essex, Anglie, Velká Británie
  • zem. 31.7.1972 (72 let)
    Lambeth, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 Mechanický pomeranč
Rillington Place č.10
Yes Girls, The
1964 Komisař Clouseau na stopě
1963 Farewell Performance

TV seriály

1972 Sykes (TV seriál)
1971 Hine (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Curry & Chips (TV seriál)
W. Somerset Maugham (TV seriál)
1968 Sherlock Holmes (TV seriál)
Ukridge (TV seriál)
1966 Beggar My Neighbour (TV seriál)
King of the River (TV seriál)
Mrs Thursday (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
1965 Out of the Unknown (TV seriál)
The Bed-Sit Girl (TV seriál)
The Flying Swan (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Worker, The (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
Martin Chuzzlewit (TV seriál)
Story Parade (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Sergeant Cork (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Hugh and I (TV seriál)
Steptoe and Son (TV seriál)
Studio 4 (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Echo Four Two (TV seriál)
Harpers West One (TV seriál)
The Arthur Askey Show (TV seriál)
The Escape of R.D.7 (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
1956 Boyd Q.C. (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace