foto

Frank Pando

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Nikdys nebyl
2014 Malé vítězství
2009 Children of Invention
2007 Nezvaný host

TV seriály

2018 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Gone Baby Gone (S19E09)
2017 Chicago Fire (TV seriál)
Purgatory (S05E14)
2016 Všemocný (TV seriál)
Blízká setkání (E17)
2015 Mrtvý bod (TV seriál)
Pohřešovaná (S01E03)
Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy is Bad at Math! (S01E08)
2014 Černá listina (TV seriál)
The Good Samaritan (No. 106) (S01E11)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Spálené mosty (S05E03)
2011 Znuděný k smrti (TV seriál)
Bonbonek (S03E02)
2010 Sestřička Jackie (TV seriál)
Pečovatelka (S02E05)
2009 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Zrzka (S08E11)
2007 Rodina Sopránů (TV seriál)
Made in Amerika (S06E21)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Snitch (S09E10)
2004 Rodina Sopránů (TV seriál)
Nic ve zlém (S05E13)
Nepravosti na okraji společnosti (S05E05)
Krysy (S05E02)
2003 Právo a pořádek (TV seriál)
Bodies (S14E01)
2002 Rodina Sopránů (TV seriál)
Příboj (S04E13)
Někdo to musel udělat (S04E09)
Právo a pořádek (TV seriál)
Attorney Client (S12E22)
2001 Rodina Sopránů (TV seriál)
Jednočlenná armáda (S03E13)
Praščaj Livuška (S03E02)
Sousedé pana Rugerria (S03E01)
2000 Deadline (TV seriál)
The $treet (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Štětka (S02E07)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
Sen o Jeannie Cusamanové (S01E13)
Legenda o Tennessee Moltisantim (S01E08)
Třetí hlídka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace