foto

Hal Dyer

  • nar. 1935
    Rotherham, Yorkshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 7.12.2011
    Redhill, Surrey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Ahoj, Londýne
1982 The Funny Side of Christmas (TV film)
1978 The Stud
1973 Holiday on the Buses

TV seriály

1995 Next of Kin (TV seriál)
1986 Když dva dělají tamtéž... (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Ženatý muž (TV seriál)
1977 Robin's Nest (TV seriál)
The Fuzz (TV seriál)
1976 George & Mildred (TV seriál)
Just William (TV seriál)
Rentaghost (TV seriál)
1974 Within These Walls (TV seriál)
1973 Bowler (TV seriál)
1971 Doctor at Large (TV seriál)
1970 Big Brother (TV seriál)
1969 On the Buses (TV seriál)
1966 The Baron (TV seriál)
1964 R3 (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
First Night (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1960 Strange World of Gurney Slade, The (TV seriál)
1959 Garry Halliday (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Boyd Q.C. (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky