foto

Ivan Laca

  • nar. 9.3.1957 (61 let)
    Vráble, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Blue Moon
1998 Opojenie z premeny (TV film)
1994 Národný hriešnik (TV film)
Psí život (TV film)
Tri poviedky so Zdenou Gruberovou (TV film)
1991 Diabol vo Francúzsku (TV film)
1990 Júlia (TV film)
Keď báčik z Chochoľova umrie (TV film)
1989 Hovoriť na Silvestra pravdu (TV film)
1987 Kobyla na bielej čiare (TV film)
Koník z ebenu (TV film)
Kto ste, Jozef Gabčík? (TV film)
Predohra (TV film)
Vytriezvenie (TV film)
Zbojnícke fašiangy (TV film)
1986 Modrá zelená zóna (TV film)
Nepokojný mier (TV film)
Tiene v raji (TV film)
1985 Deti (TV film)
Konečne bude mier! (TV film)
Krvavé klinčeky (TV film)
Perikles, kráľ tyrský (divadelní záznam)
Tu musíš žiť (TV film)
Vláčik do stanice víťazstvo (TV film)
1984 Dom pod morušou (TV film)
Oko za oko (TV film)
Prochorova baba (TV film)
Stretnutie pod starou píniou (TV film)
Vzbúrené mesto (TV film)
Čierny slnovrat (TV film)
1982 Najkrajší kvet (TV film)
1981 Otec
1980 Hodina zažíhania sviec (TV film)
Jubelove deti (TV film)
Princezná s jedným krídlom a jednou plutvou (TV film)
1979 Hra na telo
Mandarínka a Sokrates (TV film)
Postav dom, zasaď strom
Príležitosť (TV film)
Žiadne veľké slová (TV film)
1978 O nosatom kuchárovi a nohatom drotárovi (TV film)
Samoty (studentský film)
Sladké bezvládie (TV film)
1977 Dvere dokorán
Tlstibáb (TV film)

TV seriály

2003 Záchranáři (TV seriál)
1995 Škriatok (TV seriál)
1989 Roky prelomu (TV seriál)
1988 Posledný drak (TV seriál)
1987 Päť zŕn (TV seriál)
1983 V službách zákona (TV seriál)
1982 Rozprávky pätnástich sestier (TV seriál)
1980 Svadba bez nevesty (TV seriál)
1978 Výmysly uja elektróna (TV seriál)

Dokumentární

1987 Labyrint (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace