foto

Ivan Laca

  • nar. 9.3.1957 (62 let)
    Vráble, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Blue Moon
1998 Opojenie z premeny (TV film)
1994 Národný hriešnik (TV film)
Psí život (TV film)
Tri poviedky so Zdenou Gruberovou (TV film)
1991 Diabol vo Francúzsku (TV film)
Dobrodinec (TV film)
1990 Júlia (TV film)
Keď báčik z Chochoľova umrie (TV film)
1989 Hovoriť na Silvestra pravdu (TV film)
Profesor Raat (TV film)
1988 Jubileum (TV film)
Prípad poručíka Seeborna (TV film)
1987 Kobyla na bielej čiare (TV film)
Koník z ebenu (TV film)
Kto ste, Jozef Gabčík? (TV film)
Predohra (TV film)
Vytriezvenie (TV film)
Zbojnícke fašiangy (TV film)
1986 Modrá zelená zóna (TV film)
Nepokojný mier (TV film)
Rozlúčka s Máriou (TV film)
Tiene v raji (TV film)
1985 A ak zajtra umriem (TV film)
Deti (TV film)
Konečne bude mier! (TV film)
Krvavé klinčeky (TV film)
Perikles, kráľ tyrský (divadelní záznam)
Tu musíš žiť (TV film)
Vláčik do stanice víťazstvo (TV film)
1984 Dom pod morušou (TV film)
Dovolenka na zotavenie (TV film)
Oko za oko (TV film)
Prochorova baba (TV film)
Stretnutie pod starou píniou (TV film)
Vzbúrené mesto (TV film)
Čierny slnovrat (TV film)
1983 Záchranná akcia (TV film)
Živí musia žiť alebo Červené víno víťazstva (TV film)
1982 Najkrajší kvet (TV film)
1981 Drotár (divadelní záznam)
Nebráňme vtákom lietať (TV film)
Otec
1980 Hodina zažíhania sviec (TV film)
Jubelove deti (TV film)
Prelom (TV film)
Princezná s jedným krídlom a jednou plutvou (TV film)
1979 Hra na telo
Mandarínka a Sokrates (TV film)
Postav dom, zasaď strom
Príležitosť (TV film)
Žiadne veľké slová (TV film)
1978 A ako Alžbeta (TV film)
Einsteinov úsmev (TV film)
O nosatom kuchárovi a nohatom drotárovi (TV film)
Samoty (studentský film)
Sladké bezvládie (TV film)
1977 Dvere dokorán
Priateľka mojej dcéry (TV film)
Tlstibáb (TV film)

TV seriály

2003 Záchranáři (TV seriál)
1995 Škriatok (TV seriál)
1989 Roky prelomu (TV seriál)
1988 Posledný drak (TV seriál)
1987 Päť zŕn (TV seriál)
1983 V službách zákona (TV seriál)
1982 Rozprávky pätnástich sestier (TV seriál)
1980 Svadba bez nevesty (TV seriál)
1978 Výmysly uja elektróna (TV seriál)

Dokumentární

1987 Labyrint (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace