foto

Jevgenij Alexandrov

  • nar. 10.10.1961 (59 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Širli-Myrli
1990 Palach
1982 Svidanije

TV seriály

2018 Těň (TV seriál)
2017 Čužoje lico (TV seriál)
Zamok s sekretom (E05)
2016 Pjať minut tišiny (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Zasada (S16E08)
2015 Takaja rabota (TV seriál)
Svidanije so smerťju (S01E27)
2013 Berega mojej mečty (TV seriál)
Chutorjanin (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Spasti vraga (S01E32)
Predatěl (S01E31)
Naživka (S01E30)
další epizody (6)
2012 Vremja Sindbada (TV seriál)
2011 Ljubov i razluka (TV seriál)
Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Polkovniku nikto ně pišet (S02E03)
Dorožnyj patrul (TV seriál)
Udar na opereženije (S10E07)
2010 Slovo ženščině (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Otěllo Severnoj Palmiry (S11E16)
2006 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Ochota na šuby (S02E01)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Ličnyj sostav (S06E01)
2005 Mentovskije vojny (TV seriál)
Za nědělju do vesny (S02E01)
Ubojnaja sila (TV seriál)
Kontrolnaja zakupka (S06E10)
2004 Agentstvo (TV seriál)
V škure tovarišča (S02E19)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Rokovoj uik-end (S06E12)
2003 Mangust (TV seriál)
Strasti po markizu (S01E06)
2001 Krot (TV seriál)
Čjornyj voron (TV seriál)
2000 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Domovoj (S03E16)
1996 Stranicy teatralnoj parodii (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky