foto

Tamzin Merchant

  • nar. 4.3.1987 (30 let)
    Sussex, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Pochází ze Sussexu, ale část dětství prožila v Dubaji. Chodila na Windlesham School a Brighton College. Měla v plánu jít na Nottingham University, ale byla vybrána do filmu PÝCHA A PŘEDSUDEK (2005) do role Georgiany Darcyové. Studium na univerzitě odložila kvůli práci na TV projektu v Británii. V TUDOROVCÍCH hrála Kateřinu Howardovou, pátou manželku Jindřicha VIII. Nyní (2010) je studentkou Homerton College na Cambridge University. Napsala několik básní, například "Where Does Revenge Stop?", nebo "Ode to a Toilet" pro online časopis Platforms Magazine.

s "sokov" k

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dragonheart: Battle for the Heartfire
2015 Dračí srdce 3: Čarodějova kletba
The Messenger
2014 Kodaň
Let Me Down Easy
2013 Vraždy na domácí frontě (TV film)
2011 Jana Eyrová
Red Faction: Počátek (TV film)
2009 Princess Kaiulani
2006 Casualty 1906 (TV film)
The Good Housekeeping Guide (TV film)
2005 O mé rodině a jiné zvířeně (TV film)
Pýcha a předsudek

TV seriály

2017 Supergirl (TV seriál)
Ace Reporter (S02E18)
Star-Crossed (S02E16)
Salem (TV seriál)
Black Sunday (S03E10)
Friday's Knights (S03E08)
The Man Who Was Thursday (S03E07)
2016 Salem (TV seriál)
The Reckoning (S03E03)
After the Fall (S03E01)
2015 Salem (TV seriál)
The Witching Hour (S02E13)
Midnight Never Come (S02E12)
On Earth as in Hell (S02E11)
další epizody (13)
2014 Salem (TV seriál)
All Fall Down (S01E13)
Ashes to Ashes (S01E12)
Cat and Mouse (S01E11)
další epizody (13)
2012 Mystery of Edwin Drood (TV seriál)
2010 Inspektor Banks (TV seriál)
Tudorovci (TV seriál)
Bottom of the Pot (S04E05)
Natural Ally (S04E04)
Something for You (S04E03)
další epizody (5)
2009 Tudorovci (TV seriál)
The Undoing of Cromwell (S03E08)
2008 Hledači kostí (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace