foto

Alexej Utěganov

  • nar. 30.3.1969 (50 let)
    Zhdanov, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Prostaja istorija
2007 Belaja strela (TV film)

TV seriály

2019 Podkidyš (TV seriál)
2018 Realizacija (TV seriál)
Prochodnaja peška (E02)
2017 Front (TV seriál)
Ličnosť ně ustanovlena (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Slepaja zona (S02E25)
2016 Naše sčastlivoje zavtra (TV seriál)
2014 Inspektor Kuper 2 (TV seriál)
Ochotniki za golovami (TV seriál)
2013 Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Zov predkov (S01E08)
Šef (TV seriál)
Vojna (S02E10)
2012 Gruz (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Samooborona (S07E08)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Granica zla (S07E04)
2011 PPS (TV seriál)
Dačniki (S01E06)
Šaman (TV seriál)
Revanš (S01E08)
Litějnyj (TV seriál)
Zolotaja lichoradka (S05E13)
2010 Dom u bolšoj reki (TV seriál)
2009 Russkij dubl (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
ŠantaŽ (S02E15)
2006 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Odin procent somnenija (S02E03)
2005 Bratva (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Opasnoje napryaženije (S01E05)
2004 Na viraže (TV seriál)
2003 Agent nacionalnoj bezopasnosti 4 (TV seriál)
Specnaz 2 (TV seriál)
2002 Agentstvo "Zolotaja pulja" (TV seriál)
2001 Agent nacionalnoj bezopasnosti 3 (TV seriál)
Čjornyj voron (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Nastrojščik (S04E17)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)
1999 Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Šla Saša po šosse (S02E09)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Tancy na ldu (S01E16)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky