foto

Gyeong-ho Son

  • nar. 5.7.1963 (56 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Swiri
1991 Gaebyeok
Theresaui yeonin
1990 Janggunui adeul

TV seriály

2016 Jang Yeong-sil (TV seriál)
2015 Jingbirok (TV seriál)
2007 Hayeon keotap (TV seriál)
Kideu gaeng (TV seriál)
Lobiseuteu (TV seriál)
2006 Jumong (TV seriál)
Seoul 1945 (TV seriál)
Youngaesomun (TV seriál)
2005 Je5 konghwakuk (TV seriál)
2004 2004 Ingansijang (TV seriál)
Bulmyeolui Lee Soon-shin (TV seriál)
Toji (TV seriál)
Yeongwoongsidae (TV seriál)
2003 Mooinshidae (TV seriál)
2002 Yainsidae (TV seriál)
2000 Deok yi (TV seriál)
1998 Baekya 3.98 (TV seriál)
Wanggwa bi (TV seriál)
1996 Im Kkeokjeong (TV seriál)
Yongui nunmul (TV seriál)
1995 Barameun buleodo (TV seriál)
Moraeshigae (TV seriál)
1994 한명회 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky