foto

Sergej Žukovič

  • nar. 6.1.1952 (67 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Zapret
2011 Raspoutine (TV film)
2006 Vdoch, vydoch
2005 Italjaněc
2001 Skaz pro Fedota-strelca
1983 Něbyvalščina
1980 Gosudarstvennaya granitsa: My nash, my novyy... (TV film)
1978 Vyznání lásky
1975 Prosím o slovo

TV seriály

2018 Odna žizň na dvoich (TV seriál)
2017 Ekspropriator (TV seriál)
Kazniť nělzja pomilovať (TV seriál)
Nědrognuvšej rukoj (E05)
2016 Pjať minut tišiny (TV seriál)
2015 Beregovaja ochrana 2 (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Kryša (S01E23)
2014 Inspektor Kuper 2 (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Šamanka (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Va-bank (S08E20)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Beglyje (S14E26)
2013 Komanda (TV seriál)
Krovavoje nasledstvo (E03)
Krik sovy (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Plan "B" (S01E03)
Potěrja (S01E02)
Načalo (S01E01)
2012 Chvost (TV seriál)
Gruz (TV seriál)
Ja otmeňaju smerť (TV seriál)
Otryv (TV seriál)
Vsjo načalos v Charbině (TV seriál)
2011 Ljubov i razluka (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Stažjor (S01E01)
Čužoj rajon (TV seriál)
2010 Tulskij Tokarev (TV seriál)
Vojennaja razvedka (TV seriál)
Odinnadcatyj cech: Časť 2 (S01E06)
Odinnadcatyj cech: Časť 1 (S01E05)
2009 Vasiljevskij ostrov (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Smerť po tělefonu (S03E08)
2007 Braťja (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Muškeťory Jekatěriny (TV seriál)
2006 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Chromoj čert (S02E08)
2005 Bratva (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Mstitěl (S07E14)
2003 Čužoje lico (TV seriál)
2002 Agentstvo "Zolotaja pulja" (TV seriál)
2000 Imperija pod udarom (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky