foto

Anatolij Konďubov

  • nar. 4.4.1965 (54 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Legendy Petěrburga. Ključ vremeni
2018 Dovlatov
2016 Dueljant
Ivan
2015 Pod elektrickými mračny
2013 5000 dněj vpered
Je těžké být bohem
Vosmjorka
2011 Beglecy (TV film)
2010 My iz buduščego 2
2008 Papírový voják
Tot, kto gasit svět
2005 Snění o kosmu
2004 Konvoj PQ 17
1991 Opyt breda ljubovnogo očarovanija
1987 Bitva na Baltu

TV seriály

2018 Odin (TV seriál)
Realizacija (TV seriál)
Sumrak (E01)
2017 Inspektor Kuper. Něvidimyj vrag (TV seriál)
Kazniť nělzja pomilovať (TV seriál)
Ja ně bojus (E07)
Otličnica (TV seriál)
Trockij (TV seriál)
2016 Šef (TV seriál)
Strach vysoty (S04E20)
Proščaj, ment (S04E19)
Utěčka informacii (S04E18)
další epizody (9)
Šaman (TV seriál)
Volk iz odinočki (S03E02)
2015 Gorod osobogo naznačenija (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Poslednij svidětěl (S01E02)
Vysokije stavki (TV seriál)
Ničego ličnogo - tolko bizněs (S01E06)
Šef (TV seriál)
Rotacija kadrov (S03E32)
Sdělka (S03E30)
Slaboje mesto (S03E29)
další epizody (4)
2014 Inspektor Kuper 2 (TV seriál)
Lučšije vragi (TV seriál)
Mažor (TV seriál)
Plata po sčjotčiku (TV seriál)
Taljanka (TV seriál)
Ultimatum (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Živaja voda (S02E28)
2013 Šerlok Cholms (TV seriál)
2012 Otryv (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Nachodka (S12E23)
2011 PPS (TV seriál)
Oborotěň (S01E08)
Litějnyj (TV seriál)
Těni prošlogo (S06E01)
2010 Tulskij Tokarev (TV seriál)
2009 Russkij dubl (TV seriál)
2008 Gaišniki (TV seriál)
2006 Žizň i směrť Ljoňki Pantělejeva (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Zeleň (S02E07)
2005 Bratva (TV seriál)
Gibel imperii (TV seriál)
Jesenin (TV seriál)
Mistr a Markétka (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Obratnyj otsčet (S01E02)
2004 Agent nacionalnoj bezopasnosti 5 (TV seriál)
Potěrjavšije solnce (TV seriál)
2003 Agent nacionalnoj bezopasnosti 4 (TV seriál)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 7 (S04E07)
2001 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Mjagkij prigovor (S04E10)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)
1993 Koň bělyj (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky