foto

Min-cheol Choi

  • nar. 9.11.1976 (43 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Cheotjancheoreom
2019 Gangster, policajt a ďábel
2015 Sarangi iginda
2013 Jibeuro ganeun gil
2011 Hwaiteu : jeowooeui mellodi
Peopekteu geim
2008 Gogo chilship

TV seriály

2019 Haechi (TV seriál)
2016 Okjoonghwa (TV seriál)
2015 Dalkomsanbeol paemilri (TV seriál)
Oh naui gwishinnim (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2014 Geureon sarang (TV seriál)
Shinui sunmool - 14il (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky