foto

Kenneth Skoglund

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2019 A Haunting at Silver Falls 2
Intrigo: Dear Agnes
Intrigo: Samaria
2018 Dansa först
Intrigo: Tod eines Autors
LasseMajas detektivbyrå - Det första mysteriet
2015 Desecrated
Pojď se mnou
2014 Kule kidz gråter ikke
Miraklet i Viskan
Tjuvarnas jul: Trollkarlens dotter
2013 Eskil a Trinidad
The Between
2012 Nezahrávej si s ohněm
2009 Tajemná minulost (TV film)
2008 Dvojčata
No Man's Land: The Rise of Reeker
Stevie (TV film)
Vražedné představy
2007 Fifth Patient, The
Spiritual Warriors
2006 Dohoda
Surveillance
2005 Na půl cesty
2004 V zajetí hurikánu
2003 DarkWolf
Power Play
Přepadení v bouři (TV film)
2001 All About You
Blue Hill Avenue
Elita
Hard As Nails
Náhlá úmrtí
Panika
Rocky Road
2000 Backyard Dogs
Běžící Terč
George Washington
Leprechaun in the Hood
Maggie Moore
Smokers, The
1999 Aladdin and the Adventure of All Time
Falling Sky
Jimmy Zip
Královská kobra
Last Great Ride, The
Smrtelná hrozba
1998 17 and Under
1997 Extramarital
Fallen Angel
Interruptions
Killing Midnight
Neslušné chování IV
Zabijáci
1996 Hollywood Boulevard
Paper Dragons
Shot, The
1995 I Shot a Man in Vegas
Redneck
1994 Brána draka
Ceremony

TV seriály

2017 Alex (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2014 Piratskattens hemlighet (TV seriál)
2013 Den fördömde (TV seriál)
Fjärde fallet (S02E02)
Tredje fallet (S02E01)
1996 Beverly Hills Bordello (TV seriál)

Dokumentární

2017 Bobbi Jene
2015 Bezva lidi
2005 Tajemné hlubiny 3D
2002 Expedice Bismarck (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace