foto

Matthew Penn

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2000 Silent Witness (TV film)

TV seriály

2020 Big Dogs (TV seriál)
2017 The Mist (TV seriál)
Over the River and Through the Woods (E07)
2016 Queen of the South (TV seriál)
Cicatriz (S01E13)
Cuarenta Minutos (S01E02)
2015 Tajnosti a lži (TV seriál)
Matka (S01E09)
2014 Vzpomínky (TV seriál)
The Haircut (S03E03)
2013 Orange Is the New Black (TV seriál)
Krvavá kobliha (S01E07)
2012 Kauzy podle Kate (TV seriál)
Borderline (S02E11)
Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
You Want to End This Once and for All? (S05E01)
Super drbna (TV seriál)
Bláznivá valentýnská láska (S05E15)
2011 Pan Am (TV seriál)
Pravda pravdoucí (E06)
Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Road to Nowhere (E13)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Model Behavior (S01E19)
Ochrana svědků (TV seriál)
Crazy Like a Witness (S04E02)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Závod o smrt (S01E07)
Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
All That Crap About Your Family (S03E11)
Don't Throw That at the Chicken (S03E04)
The Dog Is Happier Without Her (S03E02)
Private Practice (TV seriál)
Love Bites (S03E14)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Podívej se, co vyhrabal tentokrát (S02E12)
New York je děsný (S02E07)
Dr. House (TV seriál)
Ochránci (S05E21)
2008 Cashmere Mafia (TV seriál)
New Amsterdam (TV seriál)
Love Hurts (E08)
2007 Profesionálky (TV seriál)
2005 Právo a pořádek (TV seriál)
Locomotion (S15E24)
Fluency (S15E14)
2004 Právo a pořádek (TV seriál)
Paradigm (S15E01)
C.O.D. (S14E24)
2003 Queens Supreme (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Bounty (S14E02)
Suicide Box (S13E16)
2002 Právo a pořádek (TV seriál)
Open Season (S13E07)
Attorney Client (S12E22)
The Collar (S12E11)
2001 Big Apple (TV seriál)
The Education of Max Bickford (TV seriál)
2000 Deadline (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
Alone in a Crowd (S01E11)
Právo a pořádek (TV seriál)
Amends (S11E07)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
Hit je hit (S01E10)
Právo a pořádek (TV seriál)
Blood Money (S10E08)
Justice (S10E05)
Empire (S09E20)
další epizody (4)
1998 Právo a pořádek (TV seriál)
Punk (S09E08)
1997 C-16: FBI (TV seriál)
Prince Street (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Krize (S01E17)
Právo a pořádek (TV seriál)
Shadow (S08E08)
Harvest (S08E04)
Entrapment (S07E09)
1996 Swift Justice (TV seriál)
Temné nebe (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Corruption (S07E05)
Homesick (S06E22)
Encore (S06E15)
1995 Zprávy z New Yorku (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Humiliation (S06E07)
Cruel and Unusual (S05E19)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1983 Rock 'n' Roll Hotel

TV seriály

2005 Právo a pořádek (TV seriál)
Red Ball (S16E01)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Kiss the Girls and Make Them Die (S01E04)

Dokumentární

2017 The Art of Television : les réalisateurs de séries (TV seriál)
Matthew Penn (S01E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky