foto

Matthew Penn

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2000 Silent Witness (TV film)

TV seriály

2017 The Mist (TV seriál)
Over the River and Through the Woods (E07)
2016 Queen of the South (TV seriál)
Cicatriz (S01E13)
Cuarenta Minutos (S01E02)
2015 Tajnosti a lži (TV seriál)
Matka (S01E09)
2014 Vzpomínky (TV seriál)
The Haircut (S03E03)
2013 Orange Is the New Black (TV seriál)
Blood Donut (S01E07)
2012 Kauzy podle Kate (TV seriál)
Borderline (S02E11)
Super drbna (TV seriál)
Bláznivá valentýnská láska (S05E15)
2011 Pan Am (TV seriál)
The Genuine Article (E06)
Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Road to Nowhere (E13)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Model Behavior (S01E19)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Závod o smrt (S01E07)
Private Practice (TV seriál)
Love Bites (S03E14)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Ochránci (S05E21)
2008 Cashmere Mafia (TV seriál)
New Amsterdam (TV seriál)
Love Hurts (E08)
2007 Profesionálky (TV seriál)
2004 Právo a pořádek (TV seriál)
Paradigm (S15E01)
C.O.D. (S14E24)
2003 Queens Supreme (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Bounty (S14E02)
Suicide Box (S13E16)
2002 Právo a pořádek (TV seriál)
Open Season (S13E07)
Attorney Client (S12E22)
The Collar (S12E11)
2001 Big Apple (TV seriál)
The Education of Max Bickford (TV seriál)
2000 Deadline (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
Alone in a Crowd (S01E11)
Právo a pořádek (TV seriál)
Amends (S11E07)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
Hit je hit (S01E10)
Právo a pořádek (TV seriál)
Blood Money (S10E08)
Justice (S10E05)
Empire (S09E20)
další epizody (4)
1998 Právo a pořádek (TV seriál)
Punk (S09E08)
1997 C-16: FBI (TV seriál)
Prince Street (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Shadow (S08E08)
Harvest (S08E04)
Entrapment (S07E09)
1996 Případ pro Sam (TV seriál)
Swift Justice (TV seriál)
Temné nebe (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Corruption (S07E05)
Homesick (S06E22)
Encore (S06E15)
1995 Zprávy z New Yorku (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Humiliation (S06E07)
Cruel and Unusual (S05E19)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1983 Rock 'n' Roll Hotel

TV seriály

1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Kiss the Girls and Make Them Die (S01E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace