foto

Hye-ja Kim

  • nar. 25.10.1941 (77 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Gil
2014 Jak ukrást psa
2009 Matka
1999 Mayonejeu
1982 Man chu

TV seriály

2019 Nooni Booshige (TV seriál)
2016 Dieo mai peurenjeu (TV seriál)
2015 Chaghaji anheun yeojadeul (TV seriál)
2011 Cheongdamdong salayo (TV seriál)
2008 Eommaga bbulnada (TV seriál)
2006 Goong (TV seriál)
2005 Bomnaleui miso (TV seriál)
2002 Keudaereul ahlgobuteo (TV seriál)
1999 Jangmiwa kongnamul (TV seriál)
1997 Geudae geurigo na (TV seriál)
1996 Jaban godeungeo (TV seriál)
1995 Yeo (TV seriál)
1993 Eommaui bada (TV seriál)
1991 Sarangyi mwogilrae (TV seriál)
1986 Cheotsarang (TV seriál)
1985 Poong ran (TV seriál)
1980 Jeonwonilgi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky