foto

Joanne Kelly

  • nar. 22.12.1978 (41 let)
    Bay d'Espoir, Newfoundland and Labrador, Kanada

Biografie

Joanne Kelly se narodila v prosinci roku 1978 v Bay d´Espoir, Newfoundland a Labrador v Kanadě. Studovala na univerzitě Acadia v Novém Skotsku, kam odešla v 17 letech. Dlouhou dobu se věnovala sportům, hrála basketbal, volejbal a badminton.

Její první role přišla v roce 2002 v THE BAY OF LOVE AND SORROWS. V letech 2003-04 hrála Libby v seriálu JEMERIAH. V roce 2006 byla Joanne nominována na cenu Gemini za nejlepší herecký výkon v kategorii Mini Série/Dramatic program, za roli v PLAYING HOUSE.

V roce 2009 přišla nabídka na roli agentky Myky Bering v seriálu televizi Syfy – SKLADIŠTĚ 13. Později označila jako svůj nejoblíbenější artefakt ze „skladiště“ zrcadlo Lewis Carrolla, protože je fanouškem jeho práce.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nadměrná péče (TV film)
2015 Away from Everywhere
Skryté monstrum
Vox (TV film)
2014 Nemrkej
Runoff
2013 Extrakce
2009 Diamanty (TV film)
Jack Hunter: Nebeská hvězda (TV film)
2008 Jack Hunter: Prokletí hrobky Achnatona (TV film)
Jack Hunter: Ztracený poklad Ugaritů (TV film)
Remembering Phil
2006 Calvin a Frannie (TV film)
Heyday! (TV film)
2005 Nevinnost na prodej (TV film)
Ohnivé nebe (TV film)
2004 Divoká jízda
2003 Mafia Doctor (TV film)
Střílejte na Francouze!
2002 Bay of Love and Sorrows, The

TV seriály

2019 The Godfather of Harlem (TV seriál)
Rent Strike Blues (E09)
It's All in the Game (E05)
I Am the Greatest (E04)
2018 Doktoři (TV seriál)
Ztracená láska (S01E09)
2017 The Disappearance (TV seriál)
2016 Zoo (TV seriál)
Gorila (S02E11)
Papoušek (S02E10)
Koně (S02E09)
další epizody (7)
2015 The Returned (TV seriál)
Peter (E10)
2014 Skladiště 13 (TV seriál)
Bez konce (S05E06)
Skladiště 14 (S05E05)
Život je telenovela (S05E04)
další epizody (6)
2013 Skladiště 13 (TV seriál)
Pravda bolí (S04E20)
Všechen čas světa (S04E19)
Ztráty a nálezy (S04E18)
další epizody (10)
2012 Skladiště 13 (TV seriál)
Všichni se hroutíme (S04E10)
Naši blízcí (S04E09)
Druhá šance (S04E08)
další epizody (10)
2011 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Detention (E13)
Skladiště 13 (TV seriál)
Nejkrásnější dárek (S03E13)
Svědectví (S03E12)
Emily Lakeová (S03E11)
další epizody (13)
2010 Doylův okrsek (TV seriál)
The One Who Got Away (S01E06)
Skladiště 13 (TV seriál)
Tajný Santa (S02E13)
Nový začátek (S02E12)
Skladiště 2 (S02E11)
další epizody (13)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Všechno nejlepší (S09E08)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Duchové (S01E08)
Skladiště 13 (TV seriál)
Náprstek (S01E12)
Zápisník (S01E11)
Havárie (S01E10)
další epizody (12)
2008 Lovci duchů (TV seriál)
Proměna (S04E04)
2007 Dresden (TV seriál)
Storm Front (E08)
Bad Blood (E05)
2006 Spiknutí (TV seriál)
2005 Whisky Echo (TV seriál)
2004 Snakes & Ladders (TV seriál)
2003 Slings and Arrows (TV seriál)
Jeremiah (TV seriál) - herec, a.z.
Interregnum: Part 1 (S02E14) - a.z.
The State of the Union (S02E13) - a.z.
The Face in the Mirror (S02E12) - a.z.
další epizody (12)
2001 Largo (TV seriál)
Mutant X (TV seriál)
Tracker (TV seriál)
1998 Mentors (TV seriál)