foto

Kristian Alfonso

  • nar. 5.9.1963 (55 let)
    Brockton, Massachusetts, USA

Biografie

Narodila se Ginovi a Joanne Alfonso jako mladší ze 2 dcer, starší sestra se jmenuje Lisa. Jako malá se shlédla v krasobruslení. Ve 13-ti letech v tomto sportu dokonce získala zlatou medaili na juniorských olympijských hrách. Po zranění, při kterém si na několika místech zlomila nohu byla nucená s krasobruslením přestat. Ačkoli se do té doby kariéře modelky kvůli bruslení bránila, s koncem kariéry krasobruslařky přichází kariéra modelky. V jejích 15ti letech se její tvář objevila na více než 30ti obálkách módních časopisů. O rok později se poprvé objevila i před kamerou, ve snímku THE STARMAKER. S občasnými přestávkami se objevuje pravidelně jako Hope Williams v televizním seriálu TAK JDE ČAS.

Gedrex

Herecká filmografie

Filmy

2004 Day of Redemption
2001 Days of Our Lives' Christmas (TV film)
2000 Days of Our Lives' 35th Anniversary (TV film)
1997 What Happened to Bobby Earl? (TV film)
steve.oedekerk.com (TV film)
1994 Se zavázanýma očima (TV film)
1993 Čas pomsty
1988 Out of Time (TV film)
1981 The Star Maker (TV film)

TV seriály

2009 Studio 30 Rock (TV seriál)
Lizina Talk Show (S04E07)
2000 Přátelé (TV seriál)
Jak to mohlo být 1. část (S06E15)
1994 Burkeho zákon (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Plný dům (TV seriál)
Hledá se hvězda (S03E06)
MacGyver (TV seriál)
Nevyřízené záležitosti (S04E19)
1988 Plný dům (TV seriál)
Příběh poloviční lásky (S01E14)
MacGyver (TV seriál)
Vyjednávač (S03E15)
1985 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Dálkový ovladač (S01E10)
1984 Who's the Boss? (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

2013 Untitled Bill Hayes Documentary
1994 50 Years of Soaps: An All-Star Celebration (TV film)

Host

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace