foto

Susan Aceron

  • nar. 6.7.1972
    Tisdale, Saskatchewan, Kanada
  • zem. 9.10.2016 (44 let)
    Edmonton, Alberta, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Dokud nás smrt nerozdělí
Pomsta je sladká (TV film)
2001 Let 534 v ohrožení (TV film)
2000 Proutník

TV seriály

2004 The Newsroom (TV seriál)
1998 Real Kids, Real Adventures (TV seriál)
1997 Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
1995 Sailor Moon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky