foto

Cécile Bois

  • nar. 26.12.1971 (47 let)
    Bordeaux, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tu vivras ma fille (TV film)
2017 Meurtres à Sarlat (TV film)
2015 Envers et contre tous (TV film)
2014 Richelieu, la pourpre et le sang (TV film)
2011 Merci patron (TV film)
2010 Le Désamour (TV film)
2009 Slepý, ale jen trochu (TV film)
2008 Moje druhá tvář (TV film)
2007 Agáta vs. Agáta (TV film)
2004 Je serai toujours près de toi (TV film)
2003 Une place parmi les vivants
2001 Grande vie!, La
Roman de Lulu, Le
Vzkříšení (TV film)
2000 Král tančí
1999 Maison d'Alexina, La (TV film)
1998 Femme de l'italien, La
1997 Dakan
Polévka z divokých bylin (TV film)
1996 Lucky Punch
1995 Fils de flic (TV film)
1993 Chasseur de la nuit, Le (TV film)
Germinal
Place d'un autre, La
1992 Divertimenti della vita privata, I
Promenades d'été
1991 Colette

TV seriály

2018 Policajtka Barbie (TV seriál)
Les grands esprits se rencontrent (S07E10)
Bon sang ne saurait mentir (S07E09)
Jeu de main, jeu de vilain (S07E08)
další epizody (20)
2017 Policajtka Barbie (TV seriál)
Ce que femme veut - partie 2 (S05E10)
Ce que femme veut - partie 1 (S05E09)
La nuit, tous les chats sont gris (S05E08)
další epizody (10)
2016 Policajtka Barbie (TV seriál)
Oko za oko a svět bude slepý (S04E10)
V nouzi poznáš přítele (S04E09)
Na každém šprochu, pravdy trochu (S04E08)
další epizody (10)
2015 Policajtka Barbie (TV seriál)
Nesuď podle vzhledu (S03E10)
Každý je obrazem své bolesti (S03E09)
La colère est aveugle (S03E08)
další epizody (10)
2014 Policajtka Barbie (TV seriál)
Qui ne dit mot consent (S02E10)
Mlčeti zlato (S02E09)
La rose est amie de l'épine (S02E08)
další epizody (10)
2013 Policajtka Barbie (TV seriál)
Účel světí prostředky (S01E08)
Případ dvou milenců (S01E07)
Bohatý ten, kdo nic nedluží (S01E06)
další epizody (8)
2006 Paradise kemp (TV seriál)
Lorsque l'enfant parait (S01E02)
Tombé du ciel (TV seriál)
Úžasná rodina (TV seriál)
Rien ne va plus (S06E01)
2004 Ariane Ferry (TV seriál)
2001 Detektiv Giordano (TV seriál)
2000 Grand patron, Le (TV seriál)
Mathieu Corot (TV seriál)
Ženská spravedlnost (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
Maigret a lepší lidé (E33)
1999 Monos, Les (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1996 Alsaciens - ou les deux Mathilde, Les (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)

Host

TV pořady

1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1990 Klíče od pevnosti Boyard (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace