foto

Gregori-Said Bagov

  • nar. 17.2.1958 (61 let)
    Groznyy, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Sčastlivyj koněc
2007 Poceluji padšich angelov
2006 Виртуальный роман
2002 Kopejka

TV seriály

2017 Beglec (TV seriál)
2015 Rodina (TV seriál)
2014 Vračicha (TV seriál)
2012 Inspektor Kuper (TV seriál)
2011 Stranstvija Sindbada (TV seriál)
2009 Bratany (TV seriál)
2008 Žarkij ljod (TV seriál)
2007 Zaveščanije Lenina (TV seriál)
2006 Iz plamja i sveta (TV seriál)
2004 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... (TV seriál)
Tolko ty... (TV seriál)
Trestný prapor (TV seriál)
2003 Taxist (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky