foto

Toby Wilkins

  • nar. 27.5.1972 (47 let)
    Maldon, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2009 Smrtící nenávist 3
2008 Pod kůží
2006 Kidney Thieves
Tales from the Grudge
2005 Staring at the Sun
2002 I Lost 20lbs in Two Months, Ask Me How
2000 Unbreakable Likeness of Lincoln, The

TV seriály

2014 Chosen (TV seriál)
Monsters (S03E06)
Downward Spiral (S03E05)
Prisoners (S03E04)
další epizody (6)
2011 Vlčí mládě (TV seriál)
Rytmus srdce (S01E06)
Poznám kdy lžeš (S01E05)
Čarovná kulka (S01E04)
2007 Devil's Trade (TV seriál)

TV pořady

2001 The Best Damn Sports Show Period (TV pořad)

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Lady Hater
2013 V hlubinách země
2012 Nesting

TV seriály

2019 Nezvěstná (TV seriál)
Boom (S02E07)
2018 StartUp (TV seriál)
Profit and Loss (S03E08)
Depreciation (S03E04)
Guerilla (S03E03)
2017 StartUp (TV seriál)
Growth Hacking (S02E07)
Pivot (S02E05)
Disruption (S02E01)
2016 Quantum Break (TV seriál)
StartUp (TV seriál)
Hostile Takeover (S01E09)
Pro Rata (S01E08)
Bootstrapped (S01E06)
další epizody (5)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace