foto

Julija Alarus

  • nar. 6.6.1977 (43 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Milenky
2004 Sosed
2002 Intěresnyje mužčiny

TV seriály

2018 Duet po pravu (TV seriál)
2017 Morozova (TV seriál)
2016 Kapitan policii metro (TV seriál)
2012 Děffčonki (TV seriál)
2007 Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Otčajanije (S02E03)
2006 Koněc sveta (TV seriál)
Soldaty 10 (TV seriál)
2005 Zvězda epochi (TV seriál)
2004 Soldaty 2 (TV seriál)
Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Žena mojego muža (S02E03)
2003 Něotložka (TV seriál)
Taxist (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky