foto

Tobias Schenke

  • nar. 27.3.1981 (39 let)
    Rüdersdorf, Brandenburg, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Sky Sharks
2015 Kartoffelsalat
Taxi
2014 Gefällt Mir
2012 Bardo
Mittelkleiner Mensch
2010 Tatort - Der Fluch der Mumie (TV film)
2009 Mořský vlk (TV film)
Must Love Death
Polizeiruf 110 - Alles Lüge (TV film)
2008 Das Feuerschiff (TV film)
Die Weisheit der Wolken (TV film)
Höhere Gewalt (studentský film)
2007 Große Lügen!
Küss mich, Genosse! (TV film)
Místo činu: Otázka cti (TV film)
Tatort - Bienzle und sein schwerster Fall (TV film)
2006 Der Untergang der Pamir (TV film)
Die ProSieben Märchenstunde: Tischlein deck dich - Esel, Ziegen, echte Männer (TV film)
Mörderische Erpressung (TV film)
2005 Sága rodu Vandenbergů (TV film)
2004 Penelation Show, The
2003 Der letzte Lude
Traum(a)
2002 Ein Leben lang kurze Hosen tragen
Frühstück?
Kluci to taky chtěj... a pořád!
Komisařka Rosa Roth - S vyloučením veřejnosti (TV film)
Vlak na věčnost (TV film)
2001 100 Pro
Endstation Tanke
Goebbels und Geduldig (TV film)
Místo činu: Kolín - Bestie (TV film)
Opferlamm - Zwischen Liebe und Haß (TV film)
Polizeiruf 110 - Zerstörte Träume (TV film)
2000 Alaska.de
Kalhoty v pozoru
Napětí (TV film)
Neštěkej, Tefko (TV film)
Zerbrechliche Zeugin (TV film)
1999 Alles Bob!
Downhill City
Fussball ist unser Leben
Tödliche Schatten (TV film)
Unschuldige Biester (TV film)
Země hojnosti
1998 Mein Freund, der Bulle (TV film)
Milostné scény z planety Země
Schimanski: Krysí doupě (TV film)
Sólo pro klarinety
1997 Klepání na nebeskou bránu
1996 Große Lügen - kleine Lügen
1993 Olli in der Unterwelt

TV seriály

2019 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Ranya (S18E20)
2017 SOKO Wismar (TV seriál)
Der Moort (S15E01)
2014 In aller Freundschaft (TV seriál)
Verraten und verkauft (S17E11)
2012 Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Schattenspiel (S03E22)
2011 Poslední polda (TV seriál)
Schránka se smrtí (S02E04)
2010 Alpha 0.7 (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Komplize (S07E11)
2006 Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Tödliche Hörner (S04E12)
2003 Kobra 11 (TV seriál)
Rock 'n' Roll (S07E11)
1997 Schimanski (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2012 Tim Sander Goes to Hollywood
2005 Die Letzte Schlacht (TV film)

Host

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky