foto

Anne Judson-Yager

  • nar. 7.1.1980 (39 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Nobody Smiling
2009 Chicken Chicken (TV film)
2008 No Game (TV film)
2006 Věřte mi
2004 Bravo Girls: Opět v akci
2002 Minority Report

TV seriály

2017 The Orville (TV seriál)
Majority Rule (S01E07)
2011 Dr. House (TV seriál)
Volným pádem (S07E16)
2005 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Hrdina z malého města (S02E21)
2003 Situace: Ohrožení (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Ambition (S02E13)
2002 Vzkvétající město (TV seriál)
Coyote (S01E10)
1999 Undressed (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace