foto

Shukri Sarhan

  • nar. 21.3.1925
    Alexandria, Egypt
  • zem. 29.3.1997 (72 let)
    Cairo, Egypt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Gabalawi, Al
1984 Kelab el-herasa
Leilet al quabd al Fatma
1983 Gedaan Bab El-Shareya
1979 Ghalb-e man, Qods
1978 Rehla dakhel emraa
1976 Návrat marnotratného syna
1975 El Naddaha
Zaier el-fager
1973 Ghoroba'
1971 Banat Fi El-Gamaa
1970 Al-wadi al-asfar
1968 Al-moutamarridoune
Al-tilmiza wal osstaz
Boustaguy, al-
El-sit el-nazra
Kandil om Hashem
Thalath Nessa
1967 Gaffet el amtar
Zawja al-thaniya, al-
1965 Soukoun el assefa
1964 Bint el hetta
El lahab
El omr ayyam
Figlio di Cleopatra, Il
Hakiba el saouda, El
Hasnaa waal talaba, El
Law kont rajol
Sanawat el hub
Thaman el hub
1963 Hayat azeb
Hekayat jawaz
1962 Almaz wa Abdul Hamuli
La tutfi el shams
Less wal kilab, El
Sira' al-abtal
Áshkiaa el talata, El
1961 Aaz el habaieb
El safira Aziza
Nida al'ushshaq
Rajul fi hayati
Saedet el rajal
1960 Ahlam al banat
Bein edeik
El ghagaria
El murra el maghoula
Nahna el talamiza
Rajul bala kalb
1959 Bufakkar filli nassini
El hareba
Kabbelni fi zalam
1958 Ahebbek ya Hassan
Ana hurra
Eghraa
Emraa fil tarik
Habibi el asmar
Hub min narr
Nehayet hub
Rudda kalbi
Tarik el amal
Tarik el masdud, El
1957 Port Said
Rehla gharamia
Rod Qalby
Země našich otců
1956 Shabab emraa
Shati el zekriat
Wahabtak hayati
1955 Allah maana
Americani min Tanta
Araess fil mazad
Aziza
Darb al-mahabil
Irham demou
Mamlakat el nessaa
Rannet el kholkhal
1954 El mogrem
El naas makamat
Hassan wa Morcos wa Cohen
Kuloub el naas
Malish had
Millione guinee
Moawad ma al hayat
Sittat maarfoush yiktibu, El
1953 Afrit am Abdu
Baeat el khubiz
Bayn kalbain
Raya wa Sekina
Tarik el saada
1952 Amwal el yatama
Asrar el naas
Ouah el mahfaza
Zuhur el fatina, El
1951 Ana bint nass
Awlad el shareh
Ibn el Nil
1950 Avocato Madiha, El
Baba Areess
1949 Afrah
Kursi el iteraf
Lahalibo

TV seriály

1986 Yanabee Al Nahr (TV seriál)
1981 Al ragol allathy fakada dhakeratoh marratein (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky