foto

György Jáger

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

1992 Társasjátékok (TV film)
1984 Caligula helytartója (TV film)
1981 A farkas (TV film)
1979 Kiálts, város! (TV film)
1977 Császárlátogatás (TV film)
1975 A párkák (TV film)
1972 A Főnök (TV film)
Gránátköves karék (TV film)
1971 Rézpillangó (TV film)
1965 Jövedelmező állás (TV film)

TV seriály

1977 Nero, a véres költő (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1973 Pirx kalandjai (TV seriál)
Akció 127 óra 25-kor (E05)
Terminusz, a koronatanú (E04)
Víkend a Marson (E03)
další epizody (5)
Zrínyi (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky