foto

Katalin Sommer

  • nar. 20.2.1939 (80 let)
    Budapest, Maďarské království

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

1982 Pygmalion (TV film)
1980 A különc (TV film)
A nagy ékszerész (TV film)
1978 A két Bolyai (TV film)
Az elefánt (TV film)
Bodnárné (TV film)
1977 Az ész bajjal jár (TV film)
1976 A méla Tempefői (TV film)
1975 Csontváry - Jelenések egy festő életéből (TV film)
1974 Sosem lehet tudni (TV film)
1973 Az ördög cimborája (TV film)
1971 A hasonmás (TV film)
1969 A fejedelem (TV film)
1963 Öröklakás (TV film)

TV seriály

1983 Mint oldott kéve (TV seriál)
Franciaország 1855 - 1857 (E07)
London-Ausztrália-Párizs 1853-1855 (E06)
Párizs - London 1851-1853 (E05)
další epizody (7)
1975 A feladat (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1964 A Tenkes kapitánya (TV seriál)
Csattan az ostor (E13)
Nincs kegyelem (E12)
Fogságban (E11)
další epizody (13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky