foto

Mara Bócz

  • nar. 21.9.1941 (79 let)
    Budapest, Maďarské království

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

1999 6:3
1995 Itt a földön is (TV film)
1993 Az ibolya (TV film)
Márai Sándor két egyfelvonásosa (TV film)
1991 Tiszazug (TV film)
1983 A tranzitutas (TV film)
1982 Kedves hazug (TV film)
1981 Megy a gyűrű (TV film)
1980 Wiener Walzer (TV film)
1977 Scapin furfangjai (TV film)
1976 A fekete macska (TV film)
A vonatok reggel indulnak (TV film)
Muzsika az éjszakában (TV film)
Tisztesség minden áron (TV film)
1975 A külföldiek (TV film)
Valaki (TV film)
1974 A farkasok (TV film)
Az elsőszülött (TV film)
Családi dráma (TV film)
III. Richárd (TV film)
Ida regénye (TV film)
Uraim, beszéljenek! (TV film)
1973 A Lúdláb királynő (TV film)
Dorottya vagyis a dámák diadalma a fársángon (TV film)
Francia tanya (TV film)
1972 Hogyan akarta megmenteni Pilátus Júdást (TV film)
Három affér (TV film)
Régi idők mozija (TV film)
1971 Áradat (TV film)
1970 Miért is mentem hozzád feleségül? (TV film)
Tisztújítás (TV film)
1969 VII. Olivér - Egy király, aki nem akar király lenni (TV film)
1966 Én, Strasznov Ignác, a szélhámos (TV film)

TV seriály

2001 Kávéház (TV seriál)
Az első csók (E11)
Decemberi hangulat (E10)
A krampusz (E09)
další epizody (11)
1989 Égető Eszter (TV seriál)
Menekülők és maradók (E06)
Tanyai internátus (E05)
Angyalharag (E04)
další epizody (6)
1985 Széchenyi napjai (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
1979 Mire megvénülünk (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
1978 A bunker (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1968 Kincskereső kisködmön (TV seriál)
Az égbelátó (E06)
A kis bicebóca (E05)
Megy a ködmön világgá (E04)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky