foto

Lisa Clarke

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2019 Sanditon (TV seriál)
Španělská princezna (TV seriál)
A Polite Kidnapping (S01E06)
Heart Versus Duty (S01E05)
2017 The Good Karma Hospital (TV seriál)
Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 6 (S06E06)
Epizoda 5 (S06E05)
2016 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 6 (S05E06)
Epizoda 5 (S05E05)
2013 WPC 56 (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace