foto

Lisa Clarke

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2020 Španělská princezna (TV seriál)
The Other Woman (S02E04)
2019 Sanditon (TV seriál)
Španělská princezna (TV seriál)
A Polite Kidnapping (S01E06)
Heart Versus Duty (S01E05)
2017 The Good Karma Hospital (TV seriál)
Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 6 (S06E06)
Epizoda 5 (S06E05)
2016 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 6 (S05E06)
Epizoda 5 (S05E05)
2013 WPC 56 (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky