foto

Farid Shawqi

  • nar. 3.7.1920
    Cairo, Egypt
  • zem. 27.7.1998 (78 let)
    Cairo, Egypt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Al Tayeb Wal Sahress Wal Gameela
1992 Emraa Ayla lelsokot
1991 Shaweesh Noss El Lel
1990 Al khadem
1989 Qalb El Lel
1988 El Tahaddi
Imraa Motalaka
Nawaem
The Devil's Friends
1987 Ana
Ashmawi
El Kharteet
1986 Daqat Zar
Manzel Alae'ela Almasmouma
1985 Afwan Ayoha Al Qanoon
El Kaf
Execution of a Dead Man
Malaf Fel Adab
Qadeyat Am Ahmad
Ragab al wahsh
Saad El Yateem
The Queen's Honey
1984 Bnat Iblis
El Lela AL Mawooda
Endama Yabki El Regal
Fetwet El Nass El Ghalaba
Hadi Badi
Kharag wa lam ya'ud
Ya Rab Walad
1983 Al-ghoul
Aswar almdabegh
1982 Man Yatfi Al-Nar
Qahwet al mawardy
1981 Ana Al Magnoon
Dumo'o Fi Laylat Alzafaf
Oyun la tanam
Shaytan yaez, Al
Taer ala el tariq
1980 Al Batneyya
Love Does Not See the Sun
Ragol Fakad Aklah
1979 Alexandrie... proč?
Ankethou Hathehi Al-Aela
La Tabki Ya Habeb Al Omr
1978 Al Bouasa
Sultana al Tarab
1977 Afwah wa araneb
Al-saqqa mat
Ota ala nar
1976 Wa Belwaleden Ehsana
1975 Karnak, Al
Wa Madha Qetar Al Omr
1974 Al Abtaal
1973 Babalarin Günahi
1972 Al-khatafin
Ghawar Laib Kura
Kalima Sharaf
Köle
Molok Al Shar
Tariq al-intiqam
Wakr al-ashrar
1971 Makber
1970 Ath-Thalab Wal-Hirba
Eyvah
1969 Al Roub
Al-Amil 77
Al-shaitan
Ibn Al Shaytan
Turist Ömer Arabistan'da
1968 Ahlan Bil-Hubb
Al-Nassabeen Al-Thalatha
Ana al-doctor
Atesli delikanli
Bir Damat Aranıyor
Cemile
Ebn el-hetta
Vahşi Bir Erkek Sevdim
1967 Aguazet seif
Altin Çocuk Beyrut'ta
Aris el thani, El
Gharamiate magnoun
1966 30 Yom Fel Segn
Fares Bani Hemdan
Hareb min el ayyam
Kunuz el muchajeb
Rihlat el saada
Talat loussuss
Zoj el azeb, El
1965 Aili el kerima, El
Elf laila wa laila
Jassus, El
Mudir el fanni, El
Shayatin el lail
Tarid el firdaos
1964 Amir el dahaa
Ana wa hua wa hia
El mared
El mughammara el kabira
Fatat el mina
Laabet el hub wa el zawaj
Matloub zawja fawran
Sahib el galala
1963 Al massiada
Ana el hareb
Batal lil nehaya
Nashal, El
Rabea el adawaya
Rajul fil zalam
Tarik al shaitan
1962 Abid el gassad
Haked, El
Rajul el taalab, El
Wa Islamah
1961 Antar bin chaddad
Dema alal Nil
El nassab
Jaoz marti
Nida al'ushshaq
1960 Abu Ahmad
Bidaya wa nihaya
Hoda
Imlak, El
Omm Ratiba
Souk el selah
1959 Abu Hadid
Akh el kabir, El
1958 Hlavní nádraží
Mugarem fi ijaza
Saher el nessaa
Sawak nus el lail
Soultan
Toggar el mawt
1957 Ard el ahlam
Fatawa, El
Port Said
1956 Namrud, El
Rasif rakam khamsa
1955 Aziza
Fatawat el Husseinia
Gaaluni mujriman
1954 Abu Dahab
Afritet Ismail Yassine
Al-faris al-aswas
Baad al wedah
Beyt al Taa
El Zolm Haram
Ibn el harra
Khatafa mirati
Lamin hawak
Mohtal, El
Murra kulshi, El
Nachala hanem
Pod žhnoucím nebem
Tager al fadayeh
1953 Abid el mal
Afrit am Abdu
Ana bint min?
Ana zanbi eh?
Ghaltet ab
Hamido
Hub fil zalam
Ibn al ajar
Lisanak husanak
Maktub alal guebin
Raya wa Sekina
Tarik el saada
Zalamtu ruhi
Zalamuni el habaieb
1952 Ashki limin?
Asrar el naas
Cass el azab
El nimr
Intisar el Islam
Kharij anal kanoun, El
Min aina laka haza?
Osta Hassan, El
Zuhur el fatina, El
1951 Amir el antikam
Ana al maadi
Awlad el shareh
Ayyam chababi
El Sab'a Afandi
Habibi katir
Intekam el habib
Shebbak habibi
Taa la salim
Widaan ya gharami
1950 Bayumi effendi
El akl zina
Felfel
Hokm al kawi
Millionaire, El
Otec Amin
Sakr, El
Sitt al hosn
Zeinab
1949 El katel
El nasseh
Rajulun la yanam
Sparviero del Nilo, Lo
1948 Ghazal al-banat
Laab bil nar, El
Mughamarat Antar wa Abla
Talak Suad hanem
1947 Al-sittat afarit
Kalbi dalili
1946 Malak al rahma

TV seriály

1991 Al Bakheel Wa Ana (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1979 La Tabki Ya Habeb Al Omr
1975 Wa Madha Qetar Al Omr

TV seriály

1991 Al Bakheel Wa Ana (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1964 Ana wa hua wa hia

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace