foto

George Segal

  • nar. 13.2.1934 (86 let)
    Great Neck, Long Island, New York, USA

Zajímavosti o tvůrci (2)

  • Finty Dicka a Jane (2005)

    - Snímek je remake stejnojmenné komedie z roku 1977, ve které si hlavní postavy zahráli George Segal a Jane Fonda. Svůj několikasekundový filmový debut si tu střihl slavný americký moderátor Jay Leno. Ztvárnil jednoho z tesařů a objeví se přesně ve 3.minutě a 45. sekundě filmu. (imro)

  • Nashville (1975)

    - George Segal se měl objevit v cameo roli, ktará však byla vystřihnuta. (D3VIL)

Herecká filmografie

Filmy

2014 Elsa & Fred
2010 Láska a jiné závislosti
Ollie Klublershturf vs. the Nazis
2009 2012
Stvořeni pro sebe
2007 Three Days to Vegas
2005 Dinotopie: Výprava za kamenem Slunce
Fielderova volba (TV film)
Heights
2004 Amazing Westermans, The (TV film)
2003 Electric Piper, The (TV film)
2002 NBC's Funniest Outtakes (TV film)
2000 Příběh Lindy McCartneyové (TV film)
1998 Mág Houdini (TV film)
1996 Cable Guy
Dvě tváře lásky
Flirtování s katastrofou
Poslední večírek
Příběh doktora Fleisse (TV film)
1995 Chůva
Zemřít pro...
1994 Hluboko dolů
Jít za hlasem srdce (TV film)
Otázky srdce (TV film)
Přímý zásah
Ženský instinkt
1993 Kdopak to mluví 3
Nakažlivý žár (TV film)
Čas pomsty
1992 Me, Myself and I
Medvídek Arthur (TV film)
1991 For the Boys
1989 All's Fair
Kdopak to mluví
1988 Run for Your Life
1986 Many Happy Returns (TV film)
1985 Not My Kid (TV film)
Stick
1984 Bláznivá dobrodružství Robina Hooda (TV film)
The Cold Room (TV film)
1983 Trackdown: Finding the Goodbar Killer (TV film)
1982 Deadly Game (TV film)
Killing 'em Softly
1981 Tmavohnědá kopie
1980 Poslední manželství v Americe
1979 Lost and Found
1978 Kdo zabíjí nejlepší evropské šéfkuchaře?
1977 Horská dráha
Legrace s Dickem a Jane
1976 Hraběnka a lišák z Dirtwateru
1975 Ruská ruleta
The Black Bird
1974 Kalifornský holport
Terminal Man
1973 Lie, The (TV film)
Na úrovni
Zamilovaný advokát
1972 Ukradený diamant
1971 Zrozen k vítězství
1970 Básník a kočička
Milování
Where's Poppa?
1969 Most u Remagenu
The Southern Star
1968 Bye Bye Braverman
Of Mice and Men (TV film)
Suo modo di fare, Il
Takhle se s dámou nejedná
1967 Masakr na svatého Valentýna
1966 Kdo se bojí Virginie Woolfové?
Quillerovo memorandum
Smrt obchodního cestujícího (TV film)
Ztracená jednotka
1965 Král Krysa
Loď bláznů
1964 Pozvánka pro pistolníka
The New Interns
1963 Act One
1962 Nejdelší den
1961 Young Doctors, The
1960 The Closing Door (TV film)

TV seriály

2021 Goldbergovi (TV seriál)
Epizoda 23 (S08E23)
Epizoda 22 (S08E22)
Epizoda 21 (S08E21)
další epizody (11)
2020 Goldbergovi (TV seriál)
Epizoda 12 (S08E12)
Epizoda 11 (S08E11)
Epizoda 10 (S08E10)
další epizody (23)
2019 Goldbergovi (TV seriál)
It's a Wonderful Life (S07E10)
The Beverly Goldberg Cookbook: Part 2 (S07E09)
Angst-Giving (S07E08)
další epizody (19)
2018 Goldbergovi (TV seriál)
Yippee Ki Yay Melon Farmer (S06E10)
Bohemian Rap City (S06E07)
Fiddler (S06E06)
další epizody (17)
Simpsonovi (TV seriál)
Úžasné místo (S30E02)
2017 Goldbergovi (TV seriál)
We Didn't Start the Fire (S05E10)
Parents Just Don't Understand (S05E09)
The Circle of Driving Again (S05E08)
další epizody (24)
2016 Goldbergovi (TV seriál)
Han Ukkah Solo (S04E10)
Globetrotters (S04E09)
The Greatest Musical Ever Written (S04E08)
další epizody (24)
2015 Goldbergovi (TV seriál)
A Christmas Story (S03E10)
Wingmom (S03E09)
In Conclusion, Thanksgiving (S03E08)
další epizody (25)
2014 Goldbergovi (TV seriál)
The Most Handsome Boy on the Planet (S02E09)
I Rode a Hoverboard! (S02E08)
A Goldberg Thanksgiving (S02E07)
další epizody (21)
2013 Goldbergovi (TV seriál)
Kara-Te (S01E11)
Shopping (S01E10)
Stop Arguing & Start Thanking (S01E09)
další epizody (11)
2012 Americký táta (TV seriál)
Stan's Best Friend (S08E14)
2011 Retired at 35 (TV seriál)
2009 Vincentův svět (TV seriál)
Komikův konec (S06E07)
Murphyho lež (S06E06)
Golf (S06E05)
2008 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Výloha na vraždu (S02E11)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Bohové musejí být šílení (S04E19)
2007 Private Practice (TV seriál)
In Which Dell Finds His Fight (S01E09)
Rodinná válka (TV seriál)
No Weddings and a Funeral (S02E16)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Ohavnost (S05E08)
Třeba mě sežer (TV seriál)
Strange Bedfellows (S07E24)
The Goodbye Girl (S07E23)
Evaluate This! (S07E22)
další epizody (17)
2002 Třeba mě sežer (TV seriál)
The Write Stuff (S07E07)
That Burning Passion (S07E06)
Da Sister Who Loved DiMauro (S07E05)
další epizody (20)
2001 Třeba mě sežer (TV seriál)
Christmas? Christmas! (S06E09)
The Haves and the Have-Mores (S06E08)
The Impossible Dream (S06E07)
další epizody (22)
2000 Třeba mě sežer (TV seriál)
Dog Day Afternoon (S05E09)
Slamming Jack (S05E08)
The First Thanksgiving (S05E07)
další epizody (23)
1999 Třeba mě sežer (TV seriál)
Jack Gets Tough (S04E10)
Love Is in the Air (S04E09)
First Date (S04E08)
další epizody (25)
1998 Třeba mě sežer (TV seriál)
How the Finch Stole Christmas (S03E10)
How Nina Got Her Groove Back (S03E09)
The List (S03E08)
další epizody (26)
1997 Třeba mě sežer (TV seriál)
Jesus, It's Christmas (S02E09)
Sweet Charity (S02E08)
Twice Burned (S02E07)
další epizody (15)
1996 Skutečná dobrodružství Jonnyho Questa (TV seriál)
Tracey Takes On... (TV seriál)
1994 Doba přílivu (TV seriál)
Picture Windows (TV seriál)
1993 To je vražda, napsala (TV seriál)
Vražda se slevou (S10E09)
1989 The Endless Game (TV seriál)
1988 Murphy's Law (TV seriál)
1987 Take Five (TV seriál)
1980 Vinnetou (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2020 Natalie Woodová: Co zůstalo skryto (TV film)
2008 Bratři Warnerové
2001 Historie vs. Hollywood (TV seriál)
1987 Kiss, The (TV film)
1982 Natalie - A Tribute to a Very Special Lady (TV film)

Host

Fanoušci tvůrce