foto

Rebecca Mosselmann

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Rosamunde Pilcherová: Zeptej se srdce (TV film)
2009 Die Drachen besiegen (TV film)
2008 Im Gehege (TV film)
Martha
Wir lieben Kino - U-Bahn
2006 Bouřlivý příliv (TV film)
2004 Abgefahren - Mit Vollgas in die Liebe
Crazy Race 2 - Warum die Mauer wirklich fiel (TV film)
Sextasy
2003 Ohne Titel 01
2002 Die Freunde der Freunde (TV film)
Kluci to taky chtěj... a pořád!
2000 Das Alibi (TV film)
Kalhoty v pozoru
Krieger und Liebhaber (TV film)
Modelky (TV film)
1998 David im Wunderland
1997 Die Nacht der Nächte - School's out (TV film)
Seitensprung in den Tod (TV film)

TV seriály

2014 Josephine Klick - Allein unter Cops (TV seriál)
2011 SOKO Wismar (TV seriál)
Genug (S08E14)
2010 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Schrödingers Katze (S02E05)
2008 Unschuldig (TV seriál)
2004 Typisch Sophie (TV seriál)
1999 Horečka (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Host

TV pořady

1999 TV total (TV pořad)

Fanoušci tvůrce