foto

Laurence Kennedy

  • nar. 27.4.1963
    Harrogate, North Yorkshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 24.10.2018 (55 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Rizen
2015 The Honourable Rebel
2014 Kód Enigmy
2013 Complicity
2004 Wimbledon
2003 Hitler: Vzestup zla (TV film)
2001 Ztracený svět (TV film)
2000 Dívka jako ty (TV film)

TV seriály

2016 Nepříteli nablízku (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Otec Brown (TV seriál)
Největší cvok říše (S04E04)
2015 Tři mušketýři (TV seriál)
Svatba plná překážek (S02E07)
2012 The Life and Adventures of Nick Nickleby (TV seriál)
The Hour (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 1 (S02E01)
Vyšší a nižší společnost (TV seriál)
All the Things You Are (S02E04)
2011 The Hour (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
2006 Waterloo Road (TV seriál)
2003 Červené barety (TV seriál)
2001 Nekonečný svět (TV seriál)
The Cazalets (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 McLibel! (TV seriál)
1990 Freddie and Max (TV seriál)
1989 French Fields (TV seriál)
The Paradise Club (TV seriál)
1986 Když dva dělají tamtéž... (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky