foto

Alice Barrett

  • nar. 19.12.1956 (62 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Breaker
Depraved
2018 Nulová alternativa
2015 Behind Some Dark Cloud
2010 13
Twelve
Weakness
2008 Zalknutí
2005 Zlom vaz
2000 Getting Away with Murder: The JonBenet Ramsey Mystery (TV film)
Transport
1991 Eminent Domain
1982 Mission Hill
1979 Incoming Freshmen

TV seriály

2018 Miliardy (TV seriál)
Redemption (S03E10)
2015 Chicago Med (TV seriál)
Donny! (TV seriál)
Power (TV seriál)
Consequences (S02E01)
Stoupenci zla (TV seriál)
Vlastní krev (S03E08)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Melancholy Pursuit (S17E08)
2013 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Americká tragédie (S15E03)
2011 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Smoked (S12E24)
2010 Nemocnice Mercy (TV seriál)
I Did Kill You, Didn't I? (E15)
2008 New Amsterdam (TV seriál)
2006 Usvědčeni (TV seriál)
2003 Zázraky (TV seriál)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1997 Případ pro Sam (TV seriál)
Staří známí (S02E06)
1982 Catlins, The (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky