foto

Ladislav Dušek

Biografie

Ladislav Dušek se narodil 14. 6. 1943,  vystudoval SUŠ a následně DAMU. Jako herec působil v Divadle pracujících v Mostě a již mnoho let je členem činohry Divadla F. X. Šaldy v Liberci. Zároveň je i politicky činný a je oblíbeným libereckým zastupitelem.

mala.megi

Herecká filmografie

Filmy

2020 Krajina ve stínu
2016 Slíbená princezna (TV film)
2006 Grandhotel
1980 Signum laudis
1973 Skleněná panna (TV film)

TV seriály

2015 Vraždy v kruhu (TV seriál)
Pohřbený rozvod (E01)
2014 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Bláznivá smrt (S04E02)
2012 Zázraky života (TV seriál)
Rozhodnutí (S02E05)
Vyprávěj (TV seriál)
17. listopad 1989 (S04E07)
Svaťák (S03E19)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)

Divadelní záznam

2016 Škola žen (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky